text.skipToContent text.skipToNavigation
basik unisex shave glider gel (200 ml)

Unisex barbergel med hudpleiende egenskaper

Dette er en barberkrem som bidrar til å forenkle hverdagen. Påfør kremen jevnt der du skal barbere deg, barber forsiktig og tørk lett av eller smør kremrestene inn i huden. Enklere blir det ikke!

basik gel for menn

basik shave glider for men

I basik-serien har vi også en spesialutviklet kremgel til menn. (75 ml)

KLIKK HER!

Unisex barbergel med hupleiende egenskaper

basik barbergel er formulert som en kremgel som du smører på huden i et tynt lag slik at høvelens blader glir lett. Når du er ferdig med barberingen kan restene av gelen smøres inn i huden eller ganske enkelt tørkes av. Denne nydelige kremgelen er mild mot huden og etterlater den myk og smidig.

Hovedingredienser og hva de gjør:• Glycerin – tilfører huden fuktighet og gjør den myk

• Allantoin og Panthenol – motvirker irritasjon og inflammasjon

• Glyceryl Oleate – forbedrer hudens fettlag – biolipid som også forekommer naturlig i huden

Virkning og bruksområde

Virker fuktgivende og pleiende - motvirker irritasjon og bidrar til å forbedre hudens lipidlag. Mildt parfymert – kan brukes på hele kroppen inkludert intimområdet.

Dermatologisk testet

Basik shave glider gel er dermatologisk testet, fri for parabener og tilpasset sensitiv hud.

Mindre risiko for inngrodde hår

Når huden holdes myk og velpleid kommer hårstråene lettere gjennom huden når de vokser ut. De hudpleiende egenskapene til denne gel kremen minimerer altså risikoen for å få inngrodde hår.

Intimbarbering

Huden i intimområdet er tynnere enn ellers på kroppen. Derfor er det viktig at huden ikke belastes unødig og samtidig pleies når den barberes. basik kremgel er særdeles velegnet til intimbarbering ved at den både tilfører fukt og motvirker irritasjon og inflammasjon.

Intimområdet har en lav ph verdi og de naturlige bakteriene som finnes der trives med det. basik shave glider gel har ph 4,3.

Bestill en startpakke med basik shave glider gel allerede idag så får du den rett hjem i postkassen i løpet av kort tid.

Ja takk! Send meg en startpakke med en tube basik shave glider gel (200 ml). Jeg betaler kun kr 49,00 inklusive porto og ekspedisjon.

 • Skriv inn ditt mobil nummer og trykk på ¨Hent informasjon¨ for å fylle ut feltene i skjemaet.
  Levert av Opplysningen 1881

 • Ditt abonnement blir opprettet. Vennligst vent!
 1. 1

  Prøv basik shave glider gel - få tilsendt en startpakke med 1 tube basik shave gel (200 ml). Du betaler kun kr 49,00 inkl. porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til fremtidige kjøp, men blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 2 tuber Basik shave gel. Sendes hver 4. måned til abonnentpris kr 169,00 pr stk. Kun kr 27,00 kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 365,00. Tilsvarer kr 91,00 pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du har full returrett på alle forsendelser i 30 dager - uansett grunn.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14 dagers kreditt følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse. Det er ingen krav til minstekjøp.