text.skipToContent text.skipToNavigation
FX barbersystem med superfleksible blader!

FX er verdens første barberhøvel med bøyelige blader.

Bonus

Bestill en komplett startpakke i dag som i tillegg til høvel og blader, også inneholder en stor boks eksklusivt barberskum.

Ergonomisk høvel med fleksible blader

Du kan nå få prøve et smart, unikt og utrolig behagelig barbersystem. Det komplette TEST-SETTET betaler du ikke mer enn frakt og ekspedisjon for.

FX er verdens første barberhøvel med helt bøyelige blader. Teknologien som er valgt gjør at bladene tilpasser seg 100% til hudens detaljer. Derfor får du en glattere og mer behagelig barbering.

Høy kvalitet og mange finesser

FX produseres av Wilkinson Sword som kun benytter det beste stål i sine barbersystemer. I skjærehodet sitter SOFT SKIN GUARD som sletter ut huden en brøkdel av et sekund før det enkelte hårstrå kuttes. Selve barberingen blir derfor skånsom, komfortabel og SIKKER. I tillegg smøres huden din automatisk med pleiende Aloe Vera.

Våtbarbering - en god start på dagen

Unn deg det velvære det er å starte dagen i ro og mak med de unike FX-bladene. FX kutter elegant kinnsjegget rett og kommer lett til i problemområdet under neseborene.

Ja takk, send meg en startpakke med FX barbersystem. Jeg betaler kun kr 39,00 for frakt og ekspedisjon.

 • Skriv inn ditt mobil nummer og trykk på ¨Hent informasjon¨ for å fylle ut feltene i skjemaet.
  Levert av Opplysningen 1881

 • Ditt abonnement blir opprettet. Vennligst vent!
 1. 1

  Prøv FX, motta en komplett startpakke og betal kun kr 39,00 for frakt og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 3 stk 5-pakninger med FX blader. Sendes hver 4. måned. Pris pr. 5-pakning: kr 77,00. Kun kr 27,00 kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 258,00. Tilsvarer kr 65,00 pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du har full returrett på alle forsendelser i 30 dager - uansett grunn.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14 dagers kreditt følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse. Det er ingen krav til minstekjøp.