text.skipToContent text.skipToNavigation
Hydro 5 endrer hele barberopplevelsen og pleier huden samtidig.

Revolusjonerende ny teknologi integrerer barbering og hudpleie.

 

Prøv Gratis

Motta et komplett prøvesett som inneholder Hydro 5 høvel, 2 blader og en boks Gel.

Dette barbersystemet har alt du forventer deg!

Du er mann - du har hårvekst i ansiktet - og du har sannsynligvis prøvd forskjellige barberhøvler. Men aldri en som var perfekt - før nå: Hydro 5 er så avansert at den endrer hele barberopplevelsen - og pleier huden samtidig.

Avansert fuktgivende gel depot – hudpleie – NYHET!

Øverst på bladenheten finnes et reservoar av hudpleiemiddel som aktiveres i kontakten med vann – tilsatt ren pleiende Aloe Vera og E-vitamin. Dette er ikke en smørestripe som i andre barbersystemer, men små hull fyllt med hudpleiemiddel. Under barberingen dannes et nærende gel som smører og pleier huden samtidig - og det fungerer fantastisk bra!

 

Flip trimmer – to høvler i en – NYHET!

Med tommelen kan du enkelt frigjøre hudpleieenheten og få et smalere bladhode slik at alle de fem bladene kommer i nærkontakt med huden. Det blir svært enkelt å få til presis trimming av bl.a. kinnskjegg og området under nesen.

Skin Guard – 5 blader med hudbeskyttelse – NYHET!

De 5 skjærebladene er utstyrt med «Skin Guards» som bidrar til å glatte ut hudoverflaten under barberingen. Dette er et gjennombrudd som er med på å redusere dramatisk det de fleste klager på ved våtbarbering: rød og irritert hud. Ved å legge en «skin guard» (en metall forhøyning) på toppen av hvert blad dobles kontaktpunktene mellom bladene og huden. I stedet for at bare de 5 bladene kommer i hudkontakt sørger HYDRO for hele 10 kontaktpunkter - en genial løsning. Dette medfører mindre irritasjon og gir deg en glattere barbering. Vi foretrekker å se på Hydro som en virtuell 10 blads høvel.

Wilkinson Sword – avanserte barbersystemer

EFI har markedsført barbersystemer fra Wilkinson Sword siden 1992. Vi er imponert over de mange innovative systemene som er lansert opp gjennom årene. Med Hydro 5 tar Wilkinson barberingen over til en ny dimensjon fordi hudpleie integreres på en ny og revolusjonerende måte. Resultatet er fantastisk: du har aldri før opplevd et så avansert barbersystem - og vi anbefaler at du sikrer deg din Gratis komplette startpakke allerede i dag.

Ja takk, send meg en komplett startpakke med Hydro 5. Jeg betaler kun kr 39,00 for frakt og ekspedisjon.

 • Skriv inn ditt mobil nummer og trykk på ¨Hent informasjon¨ for å fylle ut feltene i skjemaet.
  Levert av Opplysningen 1881

 • Ditt abonnement blir opprettet. Vennligst vent!
 1. 1

  Prøv Hydro 5, motta en komplett startpakke som inneholder høvel, blad og en boks gel. Du betaler kun kr 39,00 for frakt og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent på de unike Hydro 5-bladene. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter mottagelsen av startpakken.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 2 stk. 4-pakning med Hydro 5 blader. Sendes hver 3. måned. Pris pr. 4-pakning: kr 129,00 pr. stk. Kun kr 27,00 kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 285,00 Tilsvarer kr 95,00 pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du har full returrett på alle forsendelser i 30 dager - uansett grunn.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14 dagers kreditt følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse. Det er ingen krav til minstekjøp.