text.skipToContent text.skipToNavigation
Hydro 5 barbergel - unngå å gå tom for barbergel!

Mange har spurt om å få abonnere på barbergel i tillegg til barberblader.

Dette er et tilbud uten stor rabatt i første forsendelse. Det er ment som en service til de av våre abonnenter på barberblad som har etterlyst gel av høy kvalitet.

Unngå å gå tom for barbergel!

En perfekt barberopplevelse krever gel av høy kvalitet. Pass derfor på at du alltid har det tilgjengelig!

Nå kan du få tilsendt førsteklasses barbergel fra Wilkinson Sword regelmessig. Du har kanskje prøvd dette produktet tidligere – det følger nemlig med i noen av våre startpakker for barberprodukter.

Praktisk størrelse

Hydro Gel leveres i en størrelse som får plass i de fleste toalettmapper. Boksen inneholder 75 ml og er kortere enn de du kanskje er vant til.

Pakker à 4 gel

Av praktiske årsaker selges dette produktet kun i pakker à 4 stk. Ordinært forsendelsesintervall er 4 måneder. Men, på Min side kan du enkelt endre dette til 6 eller 12 måneder hvis det passer bedre for deg.

Dersom du ikke ønsker videre abonnent etter første leveranse må du huske å stoppe det på Min side – alternativt gi beskjed til kundeservice på telefon 815 34 444.

Ja takk, send meg en pakke med 4 bokser Hydro Gel til kr 76,00 (Pris pr boks kun kr 19,00). I tillegg kommer porto kr 46,00.

 • Skriv inn ditt mobil nummer og trykk på ¨Hent informasjon¨ for å fylle ut feltene i skjemaet.
  Levert av Opplysningen 1881

 • Ditt abonnement blir opprettet. Vennligst vent!
 1. 1

  Start ditt abonnement på Hydro Gel i dag og få umiddelbart tilsendt en vanlig forsendelse med 4 stk. gel (á 75ml) Pris per 4 pk gel er kr 76,00. I tillegg kommer kr 46,00 for porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å motta flere forsendelser, men du blir abonnent på Hydro Gel (75ml). Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter mottagelsen av første forsendelse.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 4 stk. med Hydro Gel (75ml) hver fjerde måned. Pris pr. boks med gel er kr 19,00. I tillegg kommer kr 46,00 for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 122,00. Tilsvarer kr 31,00 pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du har full returrett på alle forsendelser i 30 dager - uansett grunn.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14 dagers kreditt følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse. Det er ingen krav til minstekjøp.