text.skipToContent text.skipToNavigation
Styrk din helse med NEWOMEGA

Omega 3 - et velkjent kosttilskudd.

Høy kvalitet

newomega oljen er produsert etter strenge kvalitetskrav i Norge, og er omhyggelig renset. Hver eneste batch analyseres nøye for å sikre at du får den kvaliteten du forventer.

newomega - ren - høykonsentrert Omega 3

Det har lenge vært kjent at de essensielle fettsyrene EPA og DHA som finnes i Omega 3 bidrar til hjertets normale funksjson. Den gode effekten oppnås ved inntak av minst 250 mg EPA og DHA.

Spiser du fisk to til tre ganger i uken får du i deg nok. Det er vel de færreste av oss som gjør det - derfor kan det være en god ide med et daglig tilskudd av newomega.

En dagsdose newomega

newomega kapslene er lette å svelge. Anbefalt dagsdose er 2 til 3 kapsler.  Tar du 3 kapsler får du i deg 970 mg Omega 3 hvorav 450 mg er EPA og 355 mg DHA.

D og E vitamin

newomega er tilsatt både D og E vitamin. E vitamin spiller en vital rolle i hver eneste celle i kroppen. De mange positive egenskapene til D vitamin har fått stor oppmerksomhet i det siste, og det er spesielt viktig for oss nordboere å tilføre kroppen et tilskudd i de mørke høst og vintermånedene. D vitamin bidrar bl.a. til immunsystemet fungerer normalt.

Bestill din startpakke allerede idag så får du en boks med 120 kapsler levert rett hjem i postkassen i løpet av kort tid!

Ja takk, send meg en startpakke med 1 boks newomega (120 kapsler) - ren høykonsentrert Omega 3. Jeg betaler kun kr 49,00 inkl. porto og ekspedisjon.

 • Skriv inn ditt mobil nummer og trykk på ¨Hent informasjon¨ for å fylle ut feltene i skjemaet.
  Levert av Opplysningen 1881

 • Ditt abonnement blir opprettet. Vennligst vent!
 1. 1

  Få tilsendt en stor boks med 120 kapsler newomega som startpakke og betal kun kr 49,00 inkl. porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 4 uker etter at du mottok din startpakke.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 1 boks newomega høykonsentrert Omega 3. Sendes hver 2. måned. Pris pr. boks: kr 209,00. Kun kr 27,00 kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 236,00. Tilsvarer kr 118,00 pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du har full returrett på alle forsendelser i 30 dager - uansett grunn.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14 dagers kreditt følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse. Det er ingen krav til minstekjøp.