text.skipToContent text.skipToNavigation
Club Veronica Truser - 100% ren bommul med god passform.

Regelmessige leveranser med truser i akkurat den størrelse og passform du trives best i.

 Farger

Passform

Størrelser

 

 

Har du det på samme måten...

De fleste synes det er vanskelig å få tiden til å strekke til. Bare ta en slik bagatell som truser. Man har ikke så mye tid å ofre på den slags innkjøp. Noen ganger er du heldig og får tak i en riktig god vare, men andre ganger må du kjøpe det første og beste i nærmeste forretning - eller noe som er urimelig dyrt i en spesialforretning.

En god og gammel idé

Kvaliteten varierer, prisene varierer, og finner du en truse du liker ekstra godt - kan det være vanskelig å få tak i maken.

En dag fikk vår produktsjef en idé. Hvorfor ikke gjøre det mulig å abonnere på truser, selv om de teoretisk sett kan kjøpes overalt? Regelmessige leveranser med truser i akkurat den størrelse og passform du trives best i.

En stor europeisk fabrikk ønsket å være med på dette eksperimentet da vi startet opp og de var villige til å produsere trusene slik vi mente de burde lages. En gruppe kvinner i ulike aldre og størrelser har opp gjennom årene prøvd og testet truser i ulike kvaliteter og fasonger. Etterhvert er vi blitt enige om følgende:

- Trusene må være av 100% ren bomull
- De må ha tre forskjellige høyder: mini, middels og høy side
- Det må være 4 størrelser: small, medium, large og extra large

Få to truser i din startpakke

Vi har tilbudt truser i abonnement i mer enn 30 år i hele Skandinavia - og har mange trofaste kunder. Vi synes det er viktig at du får muligheten til å prøve før du bestemmer deg. Derfor har vi ikke bare reservert én - men TO prøver til deg!

JA, jeg vil gjerne bli abonnent og ønsker en startpakke med to truser tilsendt. Jeg betaler kun kr 39,00 for frakt og ekspedisjon.

 • Skriv inn ditt mobil nummer og trykk på ¨Hent informasjon¨ for å fylle ut feltene i skjemaet.
  Levert av Opplysningen 1881

 • Ditt abonnement blir opprettet. Vennligst vent!
 1. 1

  Velg størrelse, farge og sidehøyde på bestillingsskjemaet så sender vi deg to Veronica truser. Du betaler kun kr 39,00 for frakt og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke.

 3. 3

  Som abonnent får du en pakke med 6 truser. Sendes hver 4. måned. Prisen for trusene er kr 41,00 pr. stk. Tillegg for porto og ekspedisjon er kun kr 27,00 pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 273,00. Tilsvarer kr 68,00 pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du har full returrett på alle forsendelser i 30 dager - uansett grunn.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14 dagers kreditt følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse. Det er ingen krav til minstekjøp.