text.skipToContent text.skipToNavigation
newomega_705x335_no.jpg

Omega 3 er godt for hele deg - et velkjent tilskudd med positiv effekt på blant annet hjerte, leddene, hjernen og huden.

 

Best i test

Mattilsynet har testet renheten til 15 forskjellige fiskeoljer og publiserte resultatene 16.9.09 på sine hjemmesider. newomega ble best i test!newomega er produsert i Norge etter de strengeste kvalitetskrav.

newomega - ren - høykonsentrert Omega 3

Det har lenge vært kjent at inntak av Omega 3 er godt for hjertet og leddene dine. Men visste du at Omega 3 også beskrives som supermat for hjernen? Eller at den bidrar til å gi deg vakker hud?

Inntak av fettsyrene EPA og DHA

Det er de livsviktige fettsyrene som finnes i fiskeolje EPA og DHA som hjelper kroppen å fungere som den skal. For å få nok EPA og DHA anbefales det at du spiser fet fisk to til tre ganger i uken. Det er vel de færreste av oss som gjør det. Derfor bør du ta et tilskudd av høykonsentrert Omega 3 hver dag.

Du får størst helseeffekt ved å følge noen enkle råd:

- Bruk en fiskeolje
- Sjekk at oljen er klar og smaker godt.
- Velg en olje som er omhyggelig renset

En dagsdose newomega

newomega kapslene er lette å svelge. 2 kapsler pr. dag gir deg hele 620 mg omega 3 hvorav 300 mg EPA og 215 mg DHA. Hver boks inneholder 120 kapsler. Bestill i dag så får du din startpakke med hele 120 kapsler levert i løpet av kort tid.

D og E vitamin

newomega er tilsatt både D og E vitamin. E vitamin spiller en vital rolle i hver eneste celle i kroppen. De mange positive egenskapene til D vitamin har fått stor oppmerksomhet i det siste, og det er spesielt viktig for oss nordboere å tilføre kroppen et tilskudd i de mørke høst og vintermånedene. D vitamin bidrar bl.a. til immunforsvarets normale funksjon.

Ja takk, send meg en startpakke med 1 boks newomega (120 kapsler) - ren høykonsentrert Omega 3. Jeg betaler kun kr 39,- inkl. frakt og ekspedisjon.

 • Ditt abonnement blir opprettet. Vennligst vent!
 1. 1

  Få tilsendt en stor boks med 120 kapsler newomega som startpakke og betal kun kr 39,- inkl. frakt og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 4 uker etter at du mottok din startpakke.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 1 boks newomega høykonsentrert Omega 3. Sendes hver 2. måned. Pris pr. boks: kr 209,-. Kun kr 18,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 227,-

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du har full returrett på alle forsendelser i 30 dager - uansett grunn.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14 dagers kreditt følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse. Det er ingen krav til minstekjøp.