text.skipToContent text.skipToNavigation
Hydro 5

Revolusjonerende ny teknologi integrerer barbering og hudpleie.

 

Prøv Gratis

Motta en komplett startpakke som inneholder Hydro 5 høvel, 2 blader og en boks Gel.

Dette barbersystemet har alt du forventer deg!

Du er mann - du har hårvekst i ansiktet - og du har sannsynligvis prøvd forskjellige barberhøvler. Men aldri en som var perfekt - før nå: Hydro 5 er så avansert at den endrer hele barberopplevelsen - og pleier huden samtidig.

Nytt avansert fuktgivende gel depot

Øverst på bladenheten finnes et gel depot med hudpleiemiddel som aktiveres i kontakt med vann. Designet for å beskytte huden, og gir 40% mindre friksjon enn en vanlig smørestripe.* Under barberingen dannes et nærende gel som reduserer irritasjon og maksimerer komforten.

Flip trimmer – to høvler i en

Med tommelen frigjør du enkelt hudpleieenheten og får et smalere bladhode – perfekt når du skal trimme kinnskjegg – samt lar deg komme til på vanskelig tilgjengelige steder.

5 ultraglide blader med SKIN GUARDS

Skjærebladene er utstyrt med innovative «Skin Guards» som bidrar til å glatte ut hudoverflaten under barberingen. Disse bidrar dramatisk til mindre irritasjon. Bladene er redesignet med redusert mellomrom for å gi bedre komfort og sikkerhet.

Ergonomisk høvelhåndtak

Passer perfekt i hånden og sikrer full kontroll når du barberer deg.

Wilkinson Sword – avanserte barbersystemer

EFI har markedsført barbersystemer fra Wilkinson Sword siden 1992. Vi er imponert over de mange innovative systemene som er lansert opp gjennom årene. Med Hydro 5 tar Wilkinson barberingen over til en ny dimensjon fordi hudpleie integreres på en ny og revolusjonerende måte. Resultatet er fantastisk: du har aldri før opplevd et så avansert barbersystem - og vi anbefaler at du sikrer deg din Gratis komplette startpakke allerede i dag.

*Sammenlignet med Quattro Titanium smørestripen.

 

Ja takk, send meg en komplett startpakke med Hydro 5. Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedisjon.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Prøv Hydro 5, motta en komplett startpakke som inneholder høvel, blad og en boks gel. Du betaler kun kr 39,- for porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent på de unike Hydro 5-bladene. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter mottagelsen av startpakken. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 2 stk. 4-pakning med Hydro 5 blader. Sendes hver 3. måned. Pris pr. 4-pakning: kr 145,- pr. stk. Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 319,-. Tilsvarer kr 107,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14-30 dagers betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.