Ja takk, send meg en komplett startpakke med Hydro 5. Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedisjon.

Neste generasjon barbersystem for menn

Livet har mange utfordringer hver dag - barbering bør ikke være en av dem!  Hydro 5 fra Wilkinson Sword er så avansert at den endrer hele barberopplevelsen - og pleier huden samtidig.

ABONNEMENT INKLUDERER

Hydro 5

Innhold pr. forsendelse
2 stk. 4-pakning Hydro 5 blader
kr 319,-
Totalpris per ordinære forsendelse
Gå til bestilling
Hydro 5

Avansert fuktgivende gel depot

Øverst på bladenheten finnes et gel depot med hudpleiemiddel som aktiveres i kontakt med vann. Designet for å beskytte huden, og gir 40% mindre friksjon enn en vanlig smørestripe.* Under barberingen dannes et nærende gel som reduserer irritasjon og maksimerer komforten.

Skin Guards - mindre hudirritasjon

De 5 skjærebladene er utstyrt med innovative «Skin Guards» som  glatter ut hudoverflaten under barberingen. Disse bidrar dramatisk til mindre irritasjon. Bladene er i tillegg designet med redusert mellomrom for å gi bedre komfort og sikkerhet.

Flip trimmer - to høvler i en

Med tommelen frigjør du enkelt hudpleieenheten og får et smalere bladhode – perfekt når du skal trimme kinnskjegg – samt sikrer at du lett  kommer til på vanskelig tilgjengelige steder.

Wilkinson Sword - avanserte barbersystem

EFI har markedsført barbersystem fra Wilkinson Sword siden 1992. Vi er imponert over de mange innovasjonene som er lansert opp gjennom årene. Med Hydro 5 tar Wilkinson barberingen over til en ny dimensjon fordi hudpleie integreres på en ny og revolusjonerende måte. Resultatet er fantastisk: du har aldri før opplevd et så avansert barbersystem - og vi anbefaler at du sikrer deg din Gratis komplette startpakke allerede i dag.

*Sammenlignet med Quattro Titanium smørestripen.


Prøv Hydro 5, motta en komplett startpakke som inneholder høvel, blad og en boks gel. Du betaler kun kr 39,- for porto og ekspedisjon.

Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent på de unike Hydro 5-bladene. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter mottagelsen av startpakken.

Som abonnent mottar du 2 stk. 4-pakning med Hydro 5 blader. Sendes hver 3. måned. Pris pr. 4-pakning: kr 145,- pr. stk. Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 319,-. Tilsvarer kr 107,- pr. mnd.
ABONNEMENT INKLUDERER

Hydro 5

Sendes hver 3. måned
kr 319,-
Totalpris per ordinære forsendelse

Personalia

Ekspressutfylling

Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

Navn
Leveringsadresse
E-post
Ditt abonnement blir opprettet. Vennligst vent!

EFI GARANTI

TRYGT OG ENKELT

Du kan når som helst avlutte eller endre ditt abonnement. Det er ingen krav til minstekjøp.

KVALITET

EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet, og du har full returrett i 30 dager uansett grunn.

BESTEM SELV

Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.

KUNDESERVICE

Du kan selv enkelt gjøre endringer på MIN SIDE. Hvis du ringer Kundeservice vil du rakst få hjelp.