text.skipToContent text.skipToNavigation
Xtreme3 barbersystem med bøyelige blader

Xtreme3 – barberhøvel med bøyelige blader

Bonus

Bestill en komplett startpakke i dag som i tillegg til høvel med blad, også inneholder en stor boks eksklusivt barberskum.

Ergonomisk barberhøvel med fleksible blader

Prøv Xtreme3 – et smart, unikt og utrolig barbersystem som er skapt for å gi deg en svært behagelig barbering.

Xtreme3 er verdens første 3-bladsystem med helt bøyelige blader. Teknologien som er valgt gjør at bladene tilpasser seg ansiktsformen din. Slik får du en glatt og presis barbering.

Høy kvalitet og mange finesser

Xtreme3 produseres av Wilkinson Sword som benytter det beste stål i sine barbersystem. I skjærehodet sitter en myk lamell som sletter ut huden før det enkelte hårstrå kuttes. I tillegg finnes en smørestripe som er beriket med Aloe som bidrar til å redusere hudirritasjon.

Våtbarbering - en god start på dagen

Unn deg det velvære det er å starte dagen i ro og mak med de unike Xtreme3 bladene. De kutter kinnskjegget rett og kommer lett til i problemområdet under nesen.

Ja takk, send meg en Gratis startpakke med Xtreme3 barbersystem. Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedisjon.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Prøv Xtreme3, motta en komplett startpakke og betal kun kr 39,- for porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 3 stk 4-pakninger med Xtreme3 blader. Sendes hver 4. måned. Pris pr. 5-pakning: kr 83,-. Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 278,-. Tilsvarer kr 70,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14-30 dagers betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.