text.skipToContent text.skipToNavigation

Blogg

27 funnet
Sov godt og få det bedre
Sov godt og få det bedre
Hvor mye søvn du trenger kan kanskje alltid se ut til å være fem minutter mer enn du faktisk får?? Bekymringer om antall timer søvn eller søvnkvaliteten slik du oppfatter den en natt – eller generelt – vil alltid skape flere problemer enn de faktiske søvnvanene dine. Søvn er viktig, men de fleste av oss trenger mindre enn vi innbiller oss.
Kjapt, trygt og effektivt
Kjapt, trygt og effektivt
Drømmer du deg bort til en kritthvit strand, azurblått hav og palmesus? Når frostrøyken står og det er sludd i emning er du ikke alene om å booke reisen til behagelige Madeira, solrike Florida eller eksotiske Indonesia! Selv om du er typen som nettopp lengter etter peiskos på hytta, roser i kinnene, trikkeskinner i snøen, er en ting felles - huden din blir med på tur! Om du så tar turen til vidda eller Costa del Sol, her er noen nyttige tips, utover solkrem, om hva du bør ta med deg i bagasjen!
Frisk pust – naturligvis!
Frisk pust – naturligvis!
God munnhygiene er for de fleste av oss en naturlig del av våre daglige rutiner. Vi skylder med fluor for å styrke emalje, bruker tanntråd for å rense mellom tennene og vi velger tannkrem med mint for å få frisk pust. Like fullt er det mange som opplever at dårlig ånde er et problem. Dette kan gå utover sosiale situasjoner, selvtillit, og i noen profesjoner være direkte hemmende. Aller verst er kanskje de tilfeller hvor man ikke er klar over situasjonen selv.
Kolin - et livsnødvendig næringsemne du bør kjenne til men kanskje ikke har hørt om.
Kolin - et livsnødvendig næringsemne du bør kjenne til men kanskje ikke har hørt om.
Kolin - hva er det? Jo - kort fortalt er det et vitaminlignende næringsemne som forekommer naturlig i bl.a. eggeplommer,gjær,kjøtt,innmat og grønnsaker. Og kroppen din er også selv i stand til å produsere det av aminosyren metionnin som forekommer i rødt kjøtt.
En enklere hverdag som abonnent
En enklere hverdag som abonnent
EFI har drevet med abonnement i over 30 år og har et flott system der du nå har din egen nettside med en fullstendig oversikt. Samt mulighet til å selv å foreta endringer dersom du ønsker det.
Trenger du mer ork og energi i en travel hverdag?
Trenger du mer ork og energi i en travel hverdag?
Da bør du kanskje prøve ginseng fra Syd Korea. Denne spennende roten med tusenårig tradisjon har mange gode egenskaper og det som oftest fremheves er:
Vet du hva du smører huden din med?
Vet du hva du smører huden din med?
Vi smører oss inn med kremer på jakt etter vakker hud, og det kan være en god ide å sjekke innholdsfortegnelsen. De fleste av oss er opptatt av tilsetningsstoffer i maten vi spiser, og vil helst ha den så naturlig som mulig. Men hva med huden din, tenker du like mye over hva du smører den inn med?
Kosttilskudd kan hjelpe
Kosttilskudd kan hjelpe
Vi er enige med de som hevder at den beste måten å tilføre kroppen de stoffene den trenger er via kosten. Men – det er ikke sikkert at ditt kosthold til enhver tid er optimalt sammensatt og da kan det være lurt å ta et tilskudd.
Northborn ®
Northborn ®
Efi utvikler i samarbeid med nøye utvalgte produsenter kvalitetsplagg til hverdags og fritidsbruk. Northborn ® bambusboxer har vi nylig lansert, og den er blitt svært godt mottatt blant våre kunder. Merinoullskjorter har nettopp ankommet lager og det blir flere spennende lanseringer i tiden fremover
Slik blir du kvitt dårlig ånde
Slik blir du kvitt dårlig ånde
Dårlig ånde er ikke noe du kan merke selv og som selv gode venner finner det vanskelig å gjøre deg oppmerksom på. Men, fra tid til annen har opptil 70% av oss dette problemet og det finnes gode råd og produkter for å bli kvitt det. Det kan være mange årsaker til den dårlige ånden, men den viktigste er bakterier i munnhulen som produserer illeluktende svovelholdige gasser. Disse bakteriene gjemmer seg på steder der det ikke er tilgang på oksygen bl.a. bakerst på tungen og mellom tennene.
Hva er et adaptogen?
Hva er et adaptogen?
I 1969 rapporterte den Sovjetiske vitenskapsmannen I.I. Brekhman,Ph.D. at de sovjetiske soldatene som tok ginseng ekstrakt var istand til å løpe raskere i et 3000 m løp enn soldater som ble gitt et placebo preparat. Dr. Brekhman var den første som kalte ginseng et adaptogen og beskrev det som en substans som hjelper kroppen å bedre takle stress.
Gode barberingstips for menn
Gode barberingstips for menn
Her er tipsene for en god barbering:
Høsttid
Høsttid
Høsten er godt i gang og det kan være en god ide å ta noen kosttilskudd. Selv sverger vi til en multivitamin som har de viktigste vitaminene og mineralene og som lett kan tas til frokost.
Barberkrem comeback
Barberkrem comeback
Du husker kanskje at din far eller bestefar brukte barberkrem og kost? Et hyggelig rituale som også i dag har sine tilhengere, men som krever noe mer tid enn man vanligvis har.
Northborn ® Limited Edition
Northborn ® Limited Edition
Vi har nettopp fått til lager et mindre parti Northborn bambusboxere i topp moderne spennende farger - samt merinoullskjorter med både kort og lang arm.
Northborn – når det indre teller!
Northborn – når det indre teller!
Vårt mål er at du skal føle deg fantastisk hver dag. Vi mener det starter med det perfekte undertøy. Derfor skapte vi Northborn® - simply extraordinary by nature!
Sommer og ferietid er på gang.
Sommer og ferietid er på gang.
Sommer og ferietid er på gang. Her i Efi diskuterte vi litt i lunsjen forleden om hvilke av våre produkter som burde nevnes spesielt med tanke på ukene fremover. Her finner du noen tips som kanskje kan være til nytte
Hva er det som gjør Wilkinson Sword annerledes?
Hva er det som gjør Wilkinson Sword annerledes?
Ett ord: Innovasjon

En rask titt på historien til Wilkinson Sword vil avsløre flere unike innovasjoner. Som Wilkinson Swords autoriserte distributør i Norden i over 25 år, har vi solgt mange av disse unike barbersystemene. Tilbakemeldingene fra kundene har gjennom årene vært svært hyggelige og mange av våre egne ansatte bruker fremdeles barbersystemer som ble lansert tidlig på 90 tallet.
Noen av vinsnobbens hemmeligheter
Noen av vinsnobbens hemmeligheter
Vinsnobberi er delvis posering, delvis forfinelse, delvis kunnskap og delvis bløff. Det handler om å imponere andre mennesker. For å bli en vinsnobb må du bl.a. lære deg å snuse på vinen, om og hvordan den skal dekanteres, forberede ganen samt hvordan vinen skal få puste. I tillegg er det viktig å vite noe om inne-årene, ute-årene, hvilke viner som er inne akkurat nå samt hva som er inne å si.
Gode barberingstips for kvinner
Gode barberingstips for kvinner
Tips og råd for en perfekt barbering
7 ting du kanskje ikke visste om Krill…
7 ting du kanskje ikke visste om Krill…
Krill er fascinerende – du kjenner kanskje litt til disse små krepsedyrene allerede? De er en viktig kilde til Omega 3 bundet til fosfolipider som tas mer effektivt opp i kroppen enn andre Omega 3 kilder. Omega 3 er bl.a. viktig for at hjertet ditt skal fungere normalt. I tillegg inneholder krill vitaminet kolin som er bra for leveren samt antioksidanten astaxantin.