text.skipToContent text.skipToNavigation

Blogg

32 funnet
Sov godt og få det bedre
Sov godt og få det bedre
Hvor mye søvn du trenger kan kanskje alltid se ut til å være fem minutter mer enn du faktisk får?? Bekymringer om antall timer søvn eller søvnkvaliteten slik du oppfatter den en natt – eller generelt – vil alltid skape flere problemer enn de faktiske søvnvanene dine. Søvn er viktig, men de fleste av oss trenger mindre enn vi innbiller oss.
Kjapt, trygt og effektivt
Kjapt, trygt og effektivt
Drømmer du deg bort til en kritthvit strand, azurblått hav og palmesus? Når frostrøyken står og det er sludd i emning er du ikke alene om å booke reisen til behagelige Madeira, solrike Florida eller eksotiske Indonesia! Selv om du er typen som nettopp lengter etter peiskos på hytta, roser i kinnene, trikkeskinner i snøen, er en ting felles - huden din blir med på tur! Om du så tar turen til vidda eller Costa del Sol, her er noen nyttige tips, utover solkrem, om hva du bør ta med deg i bagasjen!
Frisk pust – naturligvis!
Frisk pust – naturligvis!
God munnhygiene er for de fleste av oss en naturlig del av våre daglige rutiner. Vi skylder med fluor for å styrke emalje, bruker tanntråd for å rense mellom tennene og vi velger tannkrem med mint for å få frisk pust. Like fullt er det mange som opplever at dårlig ånde er et problem. Dette kan gå utover sosiale situasjoner, selvtillit, og i noen profesjoner være direkte hemmende. Aller verst er kanskje de tilfeller hvor man ikke er klar over situasjonen selv.
Kolin - et livsnødvendig næringsemne du bør kjenne til men kanskje ikke har hørt om.
Kolin - et livsnødvendig næringsemne du bør kjenne til men kanskje ikke har hørt om.
Kolin - hva er det? Jo - kort fortalt er det et vitaminlignende næringsemne som forekommer naturlig i bl.a. eggeplommer,gjær,kjøtt,innmat og grønnsaker. Og kroppen din er også selv i stand til å produsere det av aminosyren metionnin som forekommer i rødt kjøtt.
En enklere hverdag som abonnent
En enklere hverdag som abonnent
EFI har drevet med abonnement i over 30 år og har et flott system der du nå har din egen nettside med en fullstendig oversikt. Samt mulighet til å selv å foreta endringer dersom du ønsker det.
Vet du hva du smører huden din med?
Vet du hva du smører huden din med?
Vi smører oss inn med kremer på jakt etter vakker hud, og det kan være en god ide å sjekke innholdsfortegnelsen. De fleste av oss er opptatt av tilsetningsstoffer i maten vi spiser, og vil helst ha den så naturlig som mulig. Men hva med huden din, tenker du like mye over hva du smører den inn med?
Kosttilskudd kan hjelpe
Kosttilskudd kan hjelpe
Vi er enige med de som hevder at den beste måten å tilføre kroppen de stoffene den trenger er via kosten. Men – det er ikke sikkert at ditt kosthold til enhver tid er optimalt sammensatt og da kan det være lurt å ta et tilskudd.
Northborn ®
Northborn ®
Efi utvikler i samarbeid med nøye utvalgte produsenter kvalitetsplagg til hverdags og fritidsbruk. Northborn ® bambusboxer har vi nylig lansert, og den er blitt svært godt mottatt blant våre kunder. Merinoullskjorter har nettopp ankommet lager og det blir flere spennende lanseringer i tiden fremover
Hva er et adaptogen?
Hva er et adaptogen?
I 1969 rapporterte den Sovjetiske vitenskapsmannen I.I. Brekhman,Ph.D. at de sovjetiske soldatene som tok ginseng ekstrakt var istand til å løpe raskere i et 3000 m løp enn soldater som ble gitt et placebo preparat. Dr. Brekhman var den første som kalte ginseng et adaptogen og beskrev det som en substans som hjelper kroppen å bedre takle stress.
Gode barberingstips for menn
Gode barberingstips for menn
Her er tipsene for en god barbering:
Høsttid
Høsttid
Høsten er godt i gang og det kan være en god ide å ta noen kosttilskudd. Selv sverger vi til en multivitamin som har de viktigste vitaminene og mineralene og som lett kan tas til frokost.
Barberkrem comeback
Barberkrem comeback
Du husker kanskje at din far eller bestefar brukte barberkrem og kost? Et hyggelig rituale som også i dag har sine tilhengere, men som krever noe mer tid enn man vanligvis har.
Slik blir du kvitt dårlig ånde
Slik blir du kvitt dårlig ånde
Opptil 70% av oss har til tider problemer med dårlig ånde. Som oftest uten å vite det! Fremdeles er tilstanden nærmest tabubelagt. Du kan som regel ikke lukte din egen dårlige ånde, og ofte vil selv ikke dine nærmeste opplyse om at du har det. MEN de merker det!
Northborn ® Limited Edition
Northborn ® Limited Edition
Vi har nettopp fått til lager et mindre parti Northborn bambusboxere i topp moderne spennende farger - samt merinoullskjorter med både kort og lang arm.
Trenger du mer ork og energi i en travel hverdag?
Trenger du mer ork og energi i en travel hverdag?
Da bør du kanskje prøve ginseng fra Syd Korea. Denne spennende roten med tusenårig tradisjon har mange gode egenskaper og det som oftest fremheves er:
Gode barberingstips for kvinner
Gode barberingstips for kvinner
Tips og råd for en perfekt barbering
7 ting du kanskje ikke visste om Krill…
7 ting du kanskje ikke visste om Krill…
Krill er fascinerende – du kjenner kanskje litt til disse små krepsedyrene allerede? De er en viktig kilde til Omega 3 bundet til fosfolipider som tas mer effektivt opp i kroppen enn andre Omega 3 kilder. Omega 3 er bl.a. viktig for at hjertet ditt skal fungere normalt. I tillegg inneholder krill vitaminet kolin som er bra for leveren samt antioksidanten astaxantin.
Kjerringrådene som kan hjelpe deg i sommer!
Kjerringrådene som kan hjelpe deg i sommer!
Efi forlag utgav for noen år siden boken Moderne kjerringråd av Joan og Lydia Wilen. Boken er et sant oppslagsverk med ny og gammel visdom, råd og veiledning som er blitt testet på nytt – og som har tålt dagens lys. Her finner du en liten samling råd du kan ha nytte av nå som sommeren er her.
Helsetips litt utenom de vanlige mm.
Helsetips litt utenom de vanlige mm.
Blir du lett forkjølet?
Hver høst kan vi lese i aviser og ukeblader om hva vi skal gjøre for å unngå å bli forkjølet. Det gis mange mer eller mindre gode råd - bl.a. om inntak av regelmessige gramdoser av vitamin C, som faktisk har effekt. Det greieste er nok å la forkjølelsen gå sin gang – den varer sjelden mer enn en uke!
DEN KALDE FINE TIDEN
DEN KALDE FINE TIDEN
Eplene høstes, løvtrærne flotter seg i nyanser av rødt og gult, og temperaturen kryper nedover gradestokken. Høsten er i fremmarsj! Selv om dagene blir kaldere og brunfargen etter en fantastisk sommer begynner å blekne, er det ingen grunn til å pakke vekk kjoler og skjørt! For, høstens trender er preget av blomstrete kjoler, dyrisk trykk og lag på lag med plagg. Med et par italienske strømpebukser i garderoben er du klar for å møte høsten både moteriktig og komfortabel!
Northborn® // menneske og natur
Northborn® // menneske og natur
Gjennom flere tiår har vi fokusert på kvalitet, komfort, innovasjon og tilgjengelighet. Med kunden i fokus har vi hatt gleden av å tilby et bredt sortiment av hverdagsprodukter av god kvalitet, med innovative løsninger, og fokus på helse og miljøet. Vi er her for kundene våre, for å gjøre livet enklere, sunnere, og mer behagelig. Derfor skapte vi Northborn ®. Med naturlige materialer som ull og bambus er Northborn® norsk design, komfort og kvalitet - i alle ledd.