text.skipToContent text.skipToNavigation
basik age defence: ansiktskrem med Goden Seaweed

* Tilbudet gjelder så langt lageret rekker

Putetipset går som en farsott på nettet!

«Kan være avgjørende for utseendet ditt. Skjønnhetstipset om å gå over til silkeputer går som en farsott på nettet. Flere amerikanske nettbutikker har spesialisert seg på silkeputevar og...»

Lenke: Dagbladet

Den «hemmelige» ingrediensen i Basik

Golden Seaweed
(Laminaria Ochroleuca)
Ekstrakt fra denne algen er rik på lipider, antioksidanter og vitaminer. Vokser nær kysten på grunt vann og fester seg på stener og fjell. Kjent for sine gule og gylne blad.

Økotex – Trygge tekstiler

Lilysilk er Økotex 100 sertifisert. Merket bekrefter at varen er testet og godkjent i henhold til krav gitt av den internasjonale Økotex foreningen. Produkter merket med Trygge tekstiler skal ikke inneholde allergi-fremkallende eller kreft-fremkallende fargestoffer.

En perfekt kombinasjon for ansiktshuden din.
Den nye Basik Age Defence kremen med GOLDEN SEAWEED + eksklusivt SILKEPUTETREKK!Begynner du å se litt fine linjer og tilløp til rynker? Fortvil ikke – Basik Age Defence er laget for å hjelpe mot dette.

Men – visste du at silke kan være effektiv hudpleie? Det er jo et faktum at hodeputen din er mer i kontakt med ansiktshuden enn noe annet stoff. Så hvis du vil fortsette å se maksimalt frisk ut bør du gjøre som mange filmstjerner – sov på silke!

Silke bidrar nemlig til at huden beholder sin naturlige fuktighet, og sliter heller ikke på huden. Vanlige bomullsputetrekk kan til sammenligning nesten fungere som et trekkpapir, og overflaten kan skape unødig friksjon som også er en unødig påkjenning på håret.Lilysilk - en av verdens ledende silkeprodusenter

Nå kan du selv unne deg den luksus det er å sove på et eksklusivt silkeputetrekk fra Lilysilk.

Ordinær pris på Lilysilk putetrekk er kr 600,-
Ordinær pris på Basik Age Defence er kr 189,-
Din spesialpris for begge er kun kr 389,-

Putetrekket er i standard størrelse (50x70) og i 100% ekte Mulberry silke (22 momme) i nydelig offwhite farge. Sammen med Basik Age Defence krem får du en perfekt kombinasjon for å bevare en fresh ansiktshud.

NB: Vi har kun 300 av disse gunstige startpakkene tilgjengelig og tilbudet avsluttes når lageret er tomt.

 

JA TAKK, send meg en startpakke med Basik + 1. stk Lilysilk putetrekk med 50% rabatt. Jeg betaler kun kr 389,- inkl. porto og ekspedisjon.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Prøv nå, motta en pumpeflaske (50ml) Basik Age Defence + Lilysilk putetrekk med 50% rabatt og betal kun kr 389,- inkl. porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent på Basik kremen. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 1 pumpeflaske Basik Age Defence. Sendes hver 2. måned. Pris pr. pumpeflaske: kr 195,-. Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 224,-. Tilsvarer kr 108,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14 dagers kreditt følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.