text.skipToContent text.skipToNavigation
Pearl body serum - en eksklusiv hudkrem som passer perfekt i vårt nordiske klima

Pearl Body Serum passer perfekt i vårt nordiske klima og har mange bruksområder. Den har en behagelig duft og forsvinner raskt inn i huden.

 

Ny teknologi:

I de fleste kremer er vanligvis alle ingrediensene blandet sammen.Pearl Body Serum inneholder Q10 som er innkapslet i små perler.Fordi Q10 er et følsomt stoff er det en stor fordel at det ikke blandes direkte inn sammen med de andre ingrediensene. Perlene knuser lett når kremen påføres slik at de kan virke direkte på huden. Og du vil raskt merke en forskjell! Kremen er parabenfri og er dermatologisk testet.

Eksklusiv bodylotion

Pearl Body Serum er en eksklusiv hudkrem som passer perfekt i vårt nordiske klima. Pearl Body Serum er laget for deg som er opptatt av å ta godt vare på huden din og har unike egenskaper som er tatt frem med ny micropearl teknologi. Pearl inneholder mikroperler med Q10 og E-vitamin som gir huden beskyttelse og ungdommelig glød.

Q10 – E-vitamin – Olivenolje

Q10 er en kraftfull antioksidant som gir cellene energi og beskytter mot for tidlig aldring. E-vitamin motvirker hudens aldring ved å bekjempe frie radikaler. Olivenolje har en tusenårig tradisjon innen hudpleie og har mange gode egenskaper. Den har et høyt innhold av antioksidanter, trenger dypt inn i huden og tilfører et langtidsvirkende skjold av fuktighet.

Mange bruksområder - fornøyde kunder

Fornøyde kunder melder tilbake at Pearl i tillegg er perfekt som håndkrem og noen bruker den som kuldekrem. Pearl har en behagelig duft og forsvinner raskt inn i huden uten å etterlate den fet og klissete. Nå kan du få prøve Pearl Body Serum rimelig i en startpakke. Bestill derfor i dag så kommer din prøvetube rett hjem i postkassen i løpet av kort tid.

Ja, takk! Send meg en startpakke med 1 tube Pearl Body Serum 200 ml. Jeg betaler kun kr 49,- inkl. porto og ekspedisjon.

 • Skriv inn ditt mobil nummer og trykk på ¨Hent informasjon¨ for å fylle ut feltene i skjemaet.
  Levert av Opplysningen 1881

 • Ditt abonnement blir opprettet. Vennligst vent!
 1. 1

  Få tilsendt 1 stor tube Pearl Body Serum og betal kun kr 49,- inkl. porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til fremtidige kjøp, men blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 3 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 1 tube Pearl Body Serum. Sendes hver 2. måned til abonnentpris kr 209,-. Kun kr 27,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 236,-. Tilsvarer kr 118,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14 dagers kreditt følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.