text.skipToContent text.skipToNavigation
Epleeddik med fiber og krom

Eple-eddik med eplefiber og krom

Et eple om dagen...

"An apple a day keeps the doctor away"

Det er nærliggende å tro at dette gamle ordtaket var knyttet til eplets medisinske egenskaper, men det var det ikke. I gammel engelsk ble ordet "apple" benyttet for all rund frukt som vokste på trær. Så man kan vel heller tenke seg at det var mer relatert til at inntak av frukt ble oppfattet som en vei til god helse. Slik er det jo også i dag

Eple-eddik

Eddik generelt har blitt brukt til mye opp gjennom tidene, alt fra å fjerne vond lukt til å være bakteriedrepende. Eple-eddik har vist seg å ha en positiv virkning på fordøyelsen og brukes av mange i forbindelse med et ønske om å gå ned i vekt.

Eple-eddik - enkelt og naturlig

Eple-eddik har lenge vært et populært kosttilskudd.

Fiber og krom?

I tillegg til eple-eddik har vi tilsatt både fiber og mineralet krom. Krom bidrar til å normalisere blodsukkernivået i kroppen og fiber er bra for fordøyelsen din.

Et godt valg

EFI Eple-eddik er et sikkert og naturlig kosttilskudd. Hver tablett inneholder 500mg ekstrakt med eplefiber. Anbefalt dagsdose er 2 tabletter.

Startpakke med 30 dagers forbruk

Bestill idag så får du din startpakke rett hjem i postkassen i løpet av kort tid.

Ja, jeg vil gjerne motta en startpakke med 1 eske EFI Eple-eddik. Jeg betaler kun kr 49,- inkl. porto og ekspedisjon.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Prøv Eple-eddik, motta en startpakke med 1 eske som inneholder 60 tabletter. Du betaler kun kr 49,- inkl. porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 2 esker Eple-eddik annenhver måned. Pris pr. eske: kr 179,-. Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 387,-. Tilsvarer kr 194,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14 dagers kreditt følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.