text.skipToContent text.skipToNavigation

For kvinner

Kosttilskudd for kvinner er ikke så ulikt kosttilskudd for menn. Alle mennesker trenger de samme vitaminene og mineralene for å være sunne og friske individer. Produkter av god kvalitet kan brukes av både ham og henne. Men, ulike faser i livet kan føre til at man trenger ulike tilskudd til ulik tid.

Vitamin K2

En god benbygning er viktig. Kalsium er et av de viktigste mineralet vi får i oss, uavhengig av alder, og den viktigste bestanddelen av skjelettet vårt. Vel så viktig som å få i seg kalsium, gjennom kost eller kosttilskudd, er evnen til å ta opp og omsette kalsium om til byggesteiner i kroppen din.
Vitamin K2, sammen med vitamin D, er derfor en av de viktigste vitaminene du får i deg for å bidra til å opprettholde normal benbygning. K2max er tilsatt vitamin D og folsyre. D vitamin som bidrar til normalt opptak av kalsium i blodet og folsyre som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Rosenrot og Schisandra

Rosenrot og Schisandra er begge urter med adaptogene egenskaper. Adaptogener er planter eller preparater som hjelper kroppen din til å hjelpe seg selv, når den trenger det. Slik som å hjelpe kroppens motstandsdyktighet mot stress, bidra til å rette opp ubalanser i kroppen. I ROSCHI for du en optimalisert kombinasjon av disse populære urtene, som kan gi deg mer energi og overskudd i hverdagen. Gi kroppen din litt naturlig hjelp til selvhjelp med ROSCHI!

Omega-3

Nyere undersøkelser viser at 20% av kvinner får i seg for lite omega-3. Det er ikke alltid lett å følge selv de beste anbefalinger, selv om man har de beste intensjoner. Kroppen produserer ikke selv omega-3 fettsyrer, men de essensielle fettsyrene EPA og DHA man får gjennom blant annet fet fisk, fiskeolje og krillolje er livsnødvendig for kroppens naturlig prosesser. Krillolje inneholder også kolin som bidrar til normal fettomsetning og bidrar til å opprettholde normal leverfunksjon. To kapsler om dagen dekker ditt daglig behov - enkelt, trygt og sunt.

Eple-eddik

Eple-eddik har vært et kjent og kjært kosttilskudd gjennom mange år. Det er et helt naturlig produkt som vi har videreforedlet ved å tilsette krom og fiber. Krom bidrar til å normalisere blodsukkernivået i kroppen din og til normal omsetning av protein, karbohydrater og fett.

Ginseng

Ginseng er ikke bare forbeholdt menn, og Panax ginseng gjør ikke forskjell på kjønn. Med lange tradisjoner i Korea gir flytende ginseng en herlig energi boost! Prøv den i kaffe, te eller i kokende vann tilsatt litt honning, eller start dagen med en måleskje av energi og vitalitet!

C-vitamin

Vitamin C er en av de viktigste antioksidantene som finnes. Vitaminet beskytter kroppens celler mot oksidativt stress og bidrar til normal kollagendannelse som er viktig for hudens normale funksjon. Daglig påfyll av C-vitamin er derfor viktig for å bidra til normal energiomsetning, minske trøtthet og at immunsystemet fungere normalt

Det er viktig å ha et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Les mer
6 Produkter funnet
Panax ginseng
Panax ginseng

Panax ginseng - Mer energi og vitalitet med flytende Panax ginseng.

C plus
C plus

C - vitamin - en viktig antioksidant. Syrenøytrale depottabletter som virker lenge.

Newomega
Newomega

Ren høykonsentrert Omega-3 fiskeolje med vitamin D og E.

ROSCHI
ROSCHI

Prøv kombinasjonen av de siste års mest populære urter. Styrkemiddel i hverdagen.

K2 max
K2 max
Prøv vitamin K2 - et av de viktigste vitaminene du kan ta for å styrke og vedlikeholde benbygningen din!
SOMN
SOMN
Nyhet – kosttilskudd mot søvnplager. Med ekstrakter av Pomerans, Humle, Lavendel og Lind bidrar SOMN til en normal og god søvn.