text.skipToContent text.skipToNavigation
Newomega KRILL (60 kapsler)

Ny høykonsentrert krillolje: Neste generasjon Omega-3

√ GODT FOR HJERTET
Hjertet er den viktigste muskelen i kroppen din. Fettsyrene EPA og DHA bidrar til at hjertet fungerer normalt og den gode effekten oppnås ved et inntak på minst 250 mg EPA og DHA.

√ GODT FOR LEVEREN
Kolin i krilloljen bidrar til en normal leverfunksjon. Kolin bidrar til en normal fettomsetning.

√ SPORT OG UTHOLDENHET
Bedre næring – bedre resultater. Den siste forskningen på krillolje viser at den kan spille en viktig rolle både under og etter trening. *2, 3

 

MILJØVENNLIG FANGSTMETODE
SuperbaBoost™ er 100% sporbar til den eksakte posisjonen der krillen ble fanget (bekreftet med GPS). Og er det første krillprodukt som er sertifisert som bærekraftig av MSC.

Ny høykonsentrert krillolje gir deg kolin og opptil 121% bedre utnyttelse av Omega-3 fettsyrene EPA og DHA sammenlignet med fiskeolje.*1

 

Forskere i Aker BioMarine har klart å utvikle en banebrytende teknologi for å fremstille et helt unikt Omega-3 produkt. En ny høykonsentrert krillolje som gir deg kolin og opptil 121% bedre utnyttelse av Omega-3 fettsyrene EPA og DHA sammenlignet med vanlig fiskeolje. Den patenterte metoden fjerner problemet med lukt, smak, gulping og sikrer et mer effektivt opptak i kroppen.

Hva er krill?

Krill er små krepsdyr som lever i store svermer i Antarktis. De kan bli opptil 6 cm i lengde og veier ca. 2 gram. Krill er en av verdens største biomasser og det fanges årlig ca. 200.000 tonn som er mellom 1 - 1,5% av det som spises av dyr som lever av krill. Aker BioMarine har utviklet en miljøvennlig fangstmåte og er sertifisert av MSC (The Marine Stewardship Council).

Hva er kolin?

Kolin finnes naturlig i krilloljen og er et livsnødvendig næringsstoff du kanskje ikke har hørt om. Det bidrar bl.a. til en normal fettomsetning samt normal leverfunksjon.

Hva er forskjellen på krillolje og fiskeolje?

Krillolje er en ren naturlig kilde til kolin og Omega-3 fettsyrer i fosfolipid (vannløselig) form. Dette gjør de mer gjenkjennelige for kroppen slik at de livsviktige fettsyrene EPA og DHA leveres effektivt til bl.a. hjertet. Men i krillolje finnes også astaxantin. Astaxantin er en naturlig antioksidant i oljen som også gir krilloljen den karakteristiske rødfargen.

Fiskeolje har Omega-3 i form av triglyserider og etylestere (ikke vannløselige) og utnyttes derfor ikke like effektivt. Fiskeolje må tilsettes antioksidanter for å hindre harskning.

Kun 2 kapsler pr dag er nok – og de er lette å svelge!

Bestill en eske Newomega KRILL med SuperbaBoost™ i dag så får du den rett hjem i postkassen i løpet av kort tid.

Siste nytt om Krill og fysisk aktivitet

Enten du er vanlig mosjonist eller toppidrettsutøver bør du lese denne studiepresentasjonen fra Aker Biomarine 6 mars 2018 - samt ta en titt på filmen under!

Les den nye studien her

*1 Ramprash et al. Lipids Health Dis. 2013, 12, 178
*2 Jager et al 2007. Journal of the International Society of Sports Nutrition.
*3 Da Boit et al 2015. Plos One

Bærekraftig fangst

Krill fiske i Antarktis styres av en internasjonal kommisjon (Commission of the Conservation of Antarctic Marine Living Resources). CCAMLR tar hensyn til hele ekosystemet når de setter kvoter som kan fiskes. Kvoten er satt til 1% av biomassen - men under 0,5% fanges årlig. Aker Biomarine har et mangeårig samarbeide med WWF og er sertifisert av MSC – Marine Stewardship Council.

- Studie: A Look Below the Surface - Antarctic Krill Sustainability. By Stephen Nicol, PhD
- SUSTAINABILITY, A HOLISTIC APPROACH – GOING BEYOND THE EXPECTED

Ja takk! Send meg en startpakke med Newomega KRILL. Jeg betaler kun kr 69,- inkl. porto og ekspedisjon

 • Skriv inn ditt mobil nummer og trykk på ¨Hent informasjon¨ for å fylle ut feltene i skjemaet.
  Levert av Opplysningen 1881

 1. 1

  Prøv Newomega KRILL, motta en startpakke med 1 eske som inneholder 60 kapsler. Du betaler kun kr 69,- inkl. porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent på Newomega KRILL. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 2 esker Newomega KRILL. Sendes hver 2. måned. Pris pr. eske: kr 236,-. Kun kr 27,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 499,-. Tilsvarer kr 249,50 pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14 dagers kreditt følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.