text.skipToContent text.skipToNavigation

Seksualliv

Nedsatt sexlyst

Både menn og kvinner kan oppleve nedsatt sexlyst. Seksualitet er definert som en integrert del av mennesket og årsakene til nedsatt sexlyst kan være mange, og er ofte sammensatte. Både personlige, sosiale og psykologiske faktorer vil kunne påvirke sexlysten negativt. En hverdag preget av mye stress, konflikter med partner, om du ammer eller er gravid, hektisk småbarnsliv, søvnmangel kan gi utslag i ulike seksuelle problemer.

Hvordan øke sexlysten

Om du opplever mye stress eller store omveltninger i livet ditt kan dette påvirke sexlysten din over kortere eller lengre perioder. Manglende energi og overskudd kan være kilde til nedsatt sexlyst. Derfor er nok søvn, næringsrik mat og mosjon viktig for å ha en kropp i balanse. En harmonisk kropp vil gi en følelse av vitalitet og overskudd som er viktig for sexlysten.

Kosttilskudd og sexlyst

Tilskudd av viktige mineraler og vitaminer kan bidra til å gi deg mer energi og overskudd i hverdagen. Om du ikke får i deg nok, eller riktig, næring gjennom kostholdet er kosttilskudd et naturlig og godt alternativ.

Rosenrot er kjent for å redusere stress og beskytter kroppen mot påkjenninger. Sammen med Schisandra, en urt som brukes for sine styrkende egenskaper, får man i Roschi - naturens egne energiboost for både ham og henne. Eller prøv Panax ginseng, energi i flytende form. Bland det i morgenkaffen, eller drikk det med varmt vann og honning, og start dagen på best mulig måte!

Menn og sexlyst

Hos menn styres sexlyst også av mengden testosteron man har i kroppen. Lite mosjon og dårlig kosthold i tillegg til overgangsalder kan føre til lavere produksjon av naturlig testosteron i kroppen. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet. M plus er utviklet spesielt for menn. Med blant annet sink, ginseng, rosenrot og vitamin E, er én kapsel om dagen en naturlig kilde til økte vitalitet og overskudd.

Det er viktig å ha et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Les mer
4 Produkter funnet
Panax ginseng
Panax ginseng

Panax ginseng - Mer energi og vitalitet med flytende Panax ginseng.

M plus
M plus

M plus - for aktive menn. Urter, vitaminer og mineraler i en formulering som virker raskt.

Pro Plus
Pro Plus

Til menn over 40: Må du opp om natten for å tisse? Pro Plus kan hjelpe.

ROSCHI
ROSCHI

Prøv kombinasjonen av de siste års mest populære urter. Styrkemiddel i hverdagen.