text.skipToContent text.skipToNavigation

Vitamintilskudd

“Du blir hva du spiser”, hører man gjerne. Og, det er ikke langt fra sannheten! Hva du spiser og hvor mye du rører deg vil direkte påvirke deg og kroppen din. Mye ferdigmat kan være bearbeidet, eller overtilberedt og dermed mangle viktige næringsstoffer. Feil, eller næringsfattig, kost og lite mosjon vil føre til en kropp i ubalanse. Kroppen produserer ikke alle livsviktige næringsstoffer selv, og er helt avhengig av å få tilførsel av essensielle vitaminer og mineraler gjennom kosthold, eller tilskudd, for å kunne fungere normalt.

Vitaminer og mineraler

Vitaminer deles inn i to hovedgrupper: vannløselige og fettoppløselige. Vannoppløselige vitaminer som vitamin B og C tas lett opp i kroppen, men lagres ikke. Mens fettoppløselige vitaminer som A, D, K og E lagres i kroppen og brukes ved behov. Vitaminer finner du i planter og dyr, mens mineraler er uorganiske og finnes i jord og vann slik som jern, magnesium og kalsium. Sunt og variert kosthold med magre meieri- og kjøttprodukter, fisk, grove kornsorter, og mye frukt og grønt dekker stort sett næringsbehovet ditt. Men, det er ikke alltid lett å følge selv de beste rådene.

Kosttilskudd og vitaminer

Kroppen din trenger vitaminer og mineraler for å overleve. Viktige næringsstoffer trengs for å opprettholde kroppens normale funksjoner og god helse. Følger du myndighetenes kostholdsråd skal du få dekket ditt daglig behov for vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Men, i en travel hverdag eller ved visse faser i livet kan tilskudd være fornuftig for å sikre god og riktig næringstilførsel. Det kan være tilskudd av enkelte mineraler, vitaminer eller fettsyrer til et ellers vanlig kosthold for å opprettholde kroppens normale funksjoner.

Vi har et bredt utvalg av kosttilskudd produsert etter høye kvalitetskrav som inneholder viktige næringsstoffer, og helsefremmende urte-, plante- og bærekstrakter. Håper du finner noe for deg og din livsstil!

Det er viktig å ha et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Les mer
8 Produkter funnet
C plus
C plus

C - vitamin - en viktig antioksidant. Syrenøytrale depottabletter som virker lenge.

M plus
M plus

M plus - for aktive menn. Urter, vitaminer og mineraler i en formulering som virker raskt.

BLUE blåbærekstrakt
BLUE blåbærekstrakt
Blåbærekstrakt fra skandinaviske skoger.
Multi V+M
Multi V+M

20 vitaminer og mineraler som kroppen trenger. Nå med panax ginsengekstrakt.

Newomega
Newomega

Ren høykonsentrert Omega-3 fiskeolje med vitamin D og E.

Zinkoral
Zinkoral

Zinkoral® - Gir deg langvarig frisk pust på 3 minutter. Dokumentert av norske forskere.

K2 max
K2 max
Prøv vitamin K2 - et av de viktigste vitaminene du kan ta for å styrke og vedlikeholde benbygningen din!
SOMN
SOMN
Nyhet – kosttilskudd mot søvnplager. Med ekstrakter av Pomerans, Humle, Lavendel og Lind bidrar SOMN til en normal og god søvn.