text.skipToContent text.skipToNavigation

Northborn

Northborn er en bærekraftig kolleksjon av behagelig og silkemykt undertøy i bambus. Med et lekkert utvalg av undertøy til dame og boxershorts for barske menn er vi sikre på at du finner det perfekte undertøy med perfekt passform i vår nettbutikk. Bestill ditt bambusundertøy enkelt på nett i dag og gled deg til litt hverdagsluksus rett i postkassen!

Bærekraftig bambus

Northborn-undertøy er laget av bambusviskose, et miljøvennlig materiale sammenlignet med bomull. Bambus vokser ekstremt raskt, på liten plass, og med minimalt med vann. På grunn av en unik bakterieflora i bambusbarken kreves heller ingen bruk av sprøytemidler. Silkemyke fibre spinnes av bambus, perfekt for produksjon av kroppsnære og behagelige plagg som undertøy. I tillegg kan bambus virke lukthemmende, og holder 60% bedre på fuktighet enn bomull. Ideelle egenskaper for hverdag, trening og fest. Northborn-undertøy er dessuten Oeko-Tex® 100 sertifisert - garantert fri for allergi- og kreftfremkallende fargestoffer!

Boxerhorts i bambus

Med boxere fra Northborn får du komfort og design i ett og samme produkt. Med perfekt passform og gode tekniske egenskaper tør vi påstå at med Northborn har du en boxer til enhver anledning!

Dameundertøy i bambus

Om du foretrekker stringtruse, bikini eller hipstertruse har vi det perfekte undertøy for deg! Felles for alle tre modellene er et stilrent og tidløst design i behagelige farger og med silkemyk touch. Med Northborn-truser i bambus får du et mykt og behagelig undertøy som holder seg vask etter vask!

Les mer
4 Produkter funnet
Northborn boxershorts
Northborn boxershorts

Med Northborn bambus boxershorts får du en myk og behagelig boxer som holder seg stabil vask etter vask!

Northborn string
Northborn string

Stringtruser passer perfekt om du har på deg tettsittende bukser eller skjørt og vil unngå trusekanter. Med vår stringtruse får du en utrolig behagelig truse med naturlig pustende og fukttransporterende egenskaper.

Northborn bikini
Northborn bikini
Våre velsittende bikinitruser passer like bra under sommerkjolen som på tur i skogen. Sitter pent og behagelig over baken, og holder fasongen gjennom dagen.
Northborn hipster
Northborn hipster
Feminin og sporty, smidig og behagelig. Hipstertrusen er like perfekt under høytflyvende skjørtekanter á la Marilyn Monroe, som under treningstightsen!