Northborn® // menneske og natur

Gjennom flere tiår har vi fokusert på kvalitet, komfort, innovasjon og tilgjengelighet. Med kunden i fokus har vi hatt gleden av å tilby et bredt sortiment av hverdagsprodukter av god kvalitet, med innovative løsninger, og fokus på helse og miljøet. Vi er her for kundene våre, for å gjøre livet enklere, sunnere, og mer behagelig. Derfor skapte vi Northborn ®. Med naturlige materialer som ull og bambus er Northborn® norsk design, komfort og kvalitet - i alle ledd.

Norsk design for nordiske forhold

Vi har begynt med det som ligger deg nærmest, nemlig boxeren. Fra søndagstur med familien i skogen eller parken, lange dager bak en kontorpult, til motbakkeløp og 70 km lange skirenn i Italia. Vår ambisjon var å utvikle en boxer som kunne holde tritt med alle versjoner av den moderne mann. I over ett år har vi eksperimentert med materialer, tekstur, utviklet prototyper og brukertestet - alt for å utvikle den perfekte boxer for deg!

Med boxere fra Northborn får du derfor komfort og design i ett og samme produkt. Med perfekt passform og gode tekniske egenskaper tør vi påstå at med Northborn® har du en boxer til enhver anledning.

Pandafôr og boxergarn

Boxer er boxer. Eller er det virkelig det? Etter lang tids testing og utvikling vet vi at det er en forskjell, og med Northborn® boxere kan du gjøre en forskjell. For, våre Northborn® boxere er laget av bambus, et miljøvennlig materiale sammenlignet med bomull. Bambus vokser ekstremt raskt, på liten plass, og med minimalt med vann. På grunn av en unik bakterieflora i bambusbarken kreves ingen bruk av sprøytemidler eller kunstgjødsel. Silkemyke fibre spinnes av bambus, perfekt for produksjon av kroppsnære og behagelige plagg som undertøy, trøyer eller pysjamas. I tillegg har bambus lukthemmende egenskaper, og har svært gode fukttransporterende egenskaper. Ideelt for aktive mennesker. Gjør som pandaen - lev bærekraftig!

Bæææærekraftig, behagelig og moderne

På flukt fra Baglerne eller som førstemann fra Rena til Lillehammer - Birkebeinere da som nå sverger til ull. Helt fra vikingtiden har ull vært en viktig og naturlig del av nordmenns (og nordeuropeisk) bekledning. Evnen til å holde på varme, ta opp fuktighet uten å kjennes fuktig, desobere fuktighet, og med en naturlig evne til å puste sørger ullfibrene for en regulering av kroppstemperatur som gjør det like attraktivt til fysisk aktivitet som til stillesittende arbeid. Sommer som vinter, voksne som barn, fra vugge til grav. Ull er gull - helt naturlig!

Ull er et naturlig materiale, nedbrytbart og bærekraftig. Merinoull er ull fra merinosauen som produserer myk, fin og kløfri ull perfekt for undertøy. Med høsten i anmarsj og store variasjoner i temperatur gjennom dagen er det fort gjort å kle på seg for lite og dermed pådra seg sykdom og forkjølelse. Ull er et perfekt materiale for å holde seg rett temperert. I begrenset opplag har vi laget en Northborn® kolleksjon med kvalitetsprodukter i merinoull. Lange og kortermede trøyer med moderne passform og design passer like bra som basisplagg til jeans eller under en skjorte, som til skogstur, jakt eller trening.

Jakt i luften, skisesongen rett rundt hjørnet og helgeturer på fjellet - hold varmen og stilen med kvalitetsplagg fra Northborn!