text.skipToContent text.skipToNavigation
Intuition + Bonusgave

Gratis Intuition startpakke + basik age defence. Betal kun kr 49,- for porto og ekspedisjon.

Intuition Naturals

Prøv Nå

Intuition selges kun av EFI og vi har et enkelt abonnement slik at du aldri går tom for refills av blader og hudpleieenhet. Men du får selvsagt en komplett startpakke først!

Startpakken inneholder høvel og 2 stk blader. Som en ekstra bonus legger vi akkurat nå også med en pumpeflaske basik™ age defence (50ml) ansiktskrem.

Oppdag den enkle barbermåten

Intuition - verdens første alt-i-ett barbersystem ble raskt en bestselger og har hundretusener av fornøyde brukere. Nå er systemet oppgradert og vil gi deg en enda bedre barberopplevelse.

Hudpleie og barbering samtidig

De 4 ultratynne bladene med beskyttelsesgitter er omgitt av en hudpleieenhet som skummer i kontakt med vann. Denne er nå tilsatt Aloe Vera, Provitamin B5 og vitamin E som hindrer uttørking og gjør huden glatt og myk.

Tilpasset sensitiv hud

- Dermatologisk testet
- Mildt parfymert
- Parabenfri

Du trenger ikke lenger skum og barbergel - gå inn i dusjen eller sett deg i badekaret - opplev hvor enkelt hårfjerning kan være!

Ergonomisk håndtak

Det ergonomiske høvelhåndtaket passer perfekt i hånden og sikrer en skånsom hårfjerning.

Lett å skifte blad

Trykk på høvelens sideknapper – ta ut bladenheten – klikk på plass en ny.

Wilkinson Sword

Intuition Sensitive Care er utviklet og produseres av Wilkinson Sword – en av verdens 2 ledende produsenter av høykvalitet barbersystem for kvinner og menn.

BONUS

Som en ekstra bonus legger vi med en pumpeflaske basik™ age defence (50ml) ansiktskrem i startpakken. Dette er en eksklusiv anti age krem med bl.a. algeekstrakt som bidrar til minsket rynkedybde, mer fasthet og mykere hud med mer fuktighet.

Ja takk, send meg snarest min GRATIS INTUITION STARTPAKKE + basik age defence. Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedisjon.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Prøv gratis, motta en komplett Intuition startpakke + basik age defence, og betal kun kr 39,- for porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter mottagelsen av startpakken. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 2 stk 3-pakninger med bladrefiller. Sendes hver 4. måned. Pris pr. 3-pakning: kr 159,50. Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr forsendelse er kr 348,-. Tilsvarer kr 87,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14 dagers kreditt følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.