text.skipToContent text.skipToNavigation
705x335_AD_handkrem_natur-no-2.jpg

* Tilbudet gjelder så langt lageret rekker

Golden seaweed
Laminaria Ochroleuca

Ekstrakt fra denne algen er rik på lipider, antioksidanter og vitaminer. Vokser nær kysten på grunt vann og fester seg på stener og fjell. Kjent for sine gule og gylne blad.

Prøv den nye Age Defence kremen med GOLDEN SEAWEED – ingrediensen ansiktshuden din vil elske!

Begynner du å se litt fine linjer og tilløp til rynker? Fortvil ikke - Basik Age Defence er laget for å hjelpe mot dette!

Hovedingrediens
Golden Seaweed – ekstrakt fra denne algen er rik på lipider, antioksidanter og vitaminer. Dette er vitalstoffer som huden trenger for å bevare fuktighet og elastisitet. I tillegg bidrar de til å beskytte mot hverdagens påkjenninger.

Aktivstoffet er testet – 80% av testerne opplevde synlige forbedringer og fremhevet:

 • Minsket rynkedybde
 • Mer fasthet
 • Mykere hud med mer naturlig fuktighet


Basik Age Defence er en moderne krem, produsert under streng kvalitetskontroll i Skandinavia. Dermatologisk testet, mildt parfymert og selvfølgelig uten parabener.

Laget nettopp for deg som har en ungdommelig hud du vil ta godt vare på. Og en krem som kan følge deg i mange år fremover.

Bonus!

Som en ekstra bonus legger vi med en GRATIS tube Basik håndkrem (75ml) i startpakken. Dette er en fantastisk krem med E-vitamin og algeekstrakt som vil gjøre underverker for tørre og såre hender!

JA TAKK, send meg en startpakke med Basik Age Defence - 70% Rabatt. Jeg betaler kun kr 49,00 inkl. frakt og ekspedisjon.

 • Skriv inn ditt mobil nummer og trykk på ¨Hent informasjon¨ for å fylle ut feltene i skjemaet.
  Levert av Opplysningen 1881

 • Ditt abonnement blir opprettet. Vennligst vent!
 1. 1

  Prøv nå, motta en pumpeflaske (50ml) Basik Age Defence med 70% rabatt og betal kun kr 49,00 inkl. frakt og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 1 pumpeflaske Basik Age Defence. Sendes hver 2. måned. Pris pr. pumpeflaske: kr 179,00. Kun kr 27,00 kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 206,00. Tilsvarer kr 103,00 pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du har full returrett på alle forsendelser i 30 dager - uansett grunn.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14 dagers kreditt følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse. Det er ingen krav til minstekjøp.