text.skipToContent text.skipToNavigation
DGEA ansiktskrem - Hemmeligheten som gir deg myk og ungdommelig hud!

DGEA trekker raskt inn i huden og du merker etter kort tid den behagelige effekten. Den kan brukes både morgen og kveld og ingrediensene bidrar til å ta vare på huden din døgnet rundt.

Praktisk flaske

DGEA leveres nå i en praktisk og hygienisk pumpeflaske slik at du enkelt kan ta den med i en toalettmappe eller en treningsbag.

 

Med og uten parfyme

Kremen er fri for parabener og er dermatologisk testet. Leveres i to utgaver: Svakt parfymert (hvit etikett) og uten parfyme (rød etikett).

DGEA® - for deg som ønsker det beste.

En fantastisk krem med tusenvis av fornøyde "fans" i hele Skandinavia. Våre kunder beskriver kremen som smidig, behagelig, velduftende og silkemyk.

Det var mange lovord, men prøv DGEA selv - nå får du en hel pumpeflaske  til kun kr 49,- inkl. frakt og ekspedisjon! Kremen er dermatologisk testet, parabenfri og produsert under streng
kvalitetskontroll i Danmark.

En smidig ungdommelig hud

DGEA er en krem som vil oppleves som uunnværlig når du først har begynt å bruke den. Og den er viktig for deg som har en smidig og ungdommelig hud du ønsker å ta vare på.

Effektiv døgnet rundt

DGEA trekker seg raskt inn i huden og du merker etter kort tid den behagelige effekten. Den kan brukes både morgen og kveld og ingrediensene bidrar til å ta vare på huden din døgnet rundt.

Oppgradert formulering med bl.a:

- Ginseng - For hudens styrke og smidighet.
- Kreatin - Strammer opp og glatter ut rynkene.
- E-vitamin - Antioksidant som bidrar til å motarbeide aldringstegn.
- Aloe Vera - hudens gode venn i århundreder - tilfører fuktighet og virker beroligende.

JA TAKK, send meg en startpakke med 1 stk. pumpeflaske DGEA®-krem (50 ml). Jeg betaler kun kr 49,00 inkl. frakt og ekspedisjon.

 • Skriv inn ditt mobil nummer og trykk på ¨Hent informasjon¨ for å fylle ut feltene i skjemaet.
  Levert av Opplysningen 1881

 • Ditt abonnement blir opprettet. Vennligst vent!
 1. 1

  Prøv nå, motta 1 pumpeflaske DGEA®-krem (50 ml) og betal kun kr 49,00 inkl. frakt og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 1 pumpeflaske DGEA®-krem (50 ml). Sendes hver 2. måned. Pris pr. stk: kr 219,00. Kun kr 27,00 kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 246,00 Tilsvarer kr 123,00 pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du har full returrett på alle forsendelser i 30 dager - uansett grunn.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14 dagers kreditt følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse. Det er ingen krav til minstekjøp.