text.skipToContent text.skipToNavigation
2016_muslingekstrakt_705x335_NO.jpg

EFI GLME har Biolane logoen på esken. Biolane er den originale ekstrakten fra Grønnlepped musling - kun tilsatt C vitamin. Fremstilt under strenge kvalitetskrav på New Zealand.

John Croft

John Croft, pionér innen oppdrett og foredling av grønnlepped musling og en av verdens ledende eksperter på Grønnlepped Muslingekstrakt. Forfatter av bl.a. Health from the Seas og The New Zealand Green Lipped Mussle. Reiser i dag verden rundt og holder foredrag om alle muslingens positive egenskaper.

Sliter du med leddene?

Biolane ekstrakt av Grønnlepped musling fra New Zealand kan hjelpe deg! Det er sjelden vi finner et helsekostprodukt med så god dokumentasjon som Biolane ekstrakten har på leddene. Over 10 studier viser at den kan bidra til smidigere og mer bevegelige ledd. Hundretusener fornøyde brukere over hele verden bruker nettopp dette ekstraktet for å opprettholde en god leddhelse.

Vi kontaktet en ekspert

Marinbiokjemikeren og forskeren John Croft er en av verdens ledende eksperter på Grønnlepped Muslingekstrakt. Han har studert emnet i mer enn 30 år. Croft forklarer at fordelen med Biolane ekstraktet er at ALLE muslingens viktige bestanddeler blir bevart. Det er i tillegg viktig med en møysommelig og presis produksjon. Og – det er kun et selskap som kan levere originalekstrakten – Vitaco. Det er nettopp dette produktet du nå kan få prøve til en svært gunstig pris.

Hva inneholder ekstrakten?

Biolane er en naturlig ekstrakt fra Grønnlepped musling kun tilsatt C vitamin. Vitamin C bidrar til en normal kollagendannelse som har betydning for at brusk og benstamme skal fungere normalt.

Av andre bestanddeler finner man bl.a.:
- Kondroitinsulfat
- Glykogen komplex
- Fettsyrer
- Kjeder av aminosyrer
- Glucosaminoglykaner

BIOLANE - se opp for etterligninger

Det finnes flere etterligninger av Biolane ekstrakten. Noen er basert på oppmalt, kokt og frossen musling. Andre er bare rene oljeekstrakter som inneholder de samme Omega 3 fettsyrene som du finner i tran og fiskeoljekapsler. EFI GLME har Biolane logoen på esken. Det er din kvalitetsgaranti. Biolane er unik fordi den er laget av frysetørret ekstrakt fremstilt av ferske muslinger.

Trener du? Er du aktiv idrettsutøver?

Biolane ekstrakten blir brukt av aktive idrettsutøvere for å hindre skader i sener og ledd forårsaket av hard trening.

Trygg å bruke

Biolane er trygg å bruke over lang tid, men skal ikke tas av de som har allergi eller intoleranse overfor fisk og skalldyr eller lider av urinsyregikt. Bruker du blodfortynnende midler kan musling-ekstrakten i likhet med hvitløk og ginseng forsterke effekten. Konsulter din lege dersom du er i tvil om du kan bruke Biolane.

JA, send meg en startpakke som inneholder 2 måneders forbruk med ekstrakt av Grønnlepped Musling fra New Zealand. Jeg betaler kun kr 69,- inkl. porto og ekspedisjon.

 • Skriv inn ditt mobil nummer og trykk på ¨Hent informasjon¨ for å fylle ut feltene i skjemaet.
  Levert av Opplysningen 1881

 • Ditt abonnement blir opprettet. Vennligst vent!
 1. 1

  Prøv Biolane Grønnleppet muslingekstrakt i 2 måneder! Du betaler kun kr 69,- inkl. porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe ved å benytte deg av dette tilbudet, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss bare beskjed innen 4 uker etter at du mottok startpakken.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 2 esker à 90 kapsler. Sendes hver 2. måned. En eske med 1 måneds forbruk koster kr 219,-. Kun kr 27,- i porto kommer i tillegg pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 465,-. Tilsvarer kr 233,00 pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du har full returrett på alle forsendelser i 30 dager - uansett grunn.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14 dagers kreditt følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse. Det er ingen krav til minstekjøp.