Velkommen til EFI

Dine favoritter rett hjem

I over 30 år har vi sørget for at hundretusener av kunder i hele Norden har fått et enklere liv. Tanken har hele tiden vært å tilby produkter av høy kvalitet som brukes regelmessig - og som kan tilpasses et enkelt abonnement. Du skal slippe å bruke din dyrebare tid på å kjøpe inn f.eks. barberblader, vitaminer, sokker, truser eller strømpebukser. EFI sørger for at du får dine favoritter levert når du selv ønsker – helt enkelt.

Hvordan fungerer det?

Du bestiller et abonnement der startpakken er sterkt rabattert eller gratis. Deretter vil du motta ordinære forsendelser til ordinær pris. Du kan stoppe når som helst, men etter at du har mottatt startpakken må du gi beskjed innen fristen som gjelder for det produkt du har bestilt. (stort sett 2-3 uker). Hvorfor denne fristen? Jo – fordi vi etter den begynner å forberede din første ordinære forsendelse og ønsker ikke å sende den dersom du ikke er fornøyd med produktet.
Før du bestiller må du bekrefte at du er over 18 år samt at du skjønner at dette er et abonnement og hva det koster.

Det er lett å gjøre endringer

Som abonnent får du tilgang til MIN SIDE. Her kan du selv enkelt administrere ditt/dine abonnement: f.eks. hoppe over forsendelser, bestille en ekstra leveranse eller avslutte. Du logger deg inn med brukernavn og passord eller via vår passordløse innlogging.

Vi har som mål å gi deg en enklere hverdag og ønsker deg velkommen som kunde.

PS

Før du bestemmer deg om du vil abonnere lar vi deg prøve produktet gratis eller til en rimelig pris. Og – det er ingen krav til minstekjøp.

Med vennlig hilsen,

EFI AS

Gunnar Tangen