Velkommen til EFI

Prøv produktene våre gratis eller med stor rabatt først - få deretter dine favoritter regelmessig tilsendt.

Vil du gjøre endringer kontakter du kundeservice enkelt på nett eller telefon 987 01 444. Gå ikke tom for kosttilskudd, barberblader, sokker, truser eller hudkrem du bruker daglig. Siden 1980 har vi alltid latt våre kunder prøve produkter først som en forsikring om at kvaliteten er slik vi beskriver den i reklamen.

I over 30 år har vi sørget for at millioner av kunder i Skandinavia og England har fått et enklere liv. Tanken har hele tiden vært å tilby produkter av høy kvalitet som brukes regelmessig og som kan tilpasses et enkelt abonnement. Du skal slippe å bruke din dyrebare tid på å kjøpe inn f.eks. barberblader, multivitaminer, sokker eller strømpebukser. EFI sørger for at du får dine favoritter levert rett hjem i postkassen – helt enkelt.

www.efi.no finner du en mengde ulike kvalitetsprodukter du kan abonnere på: kosttilskudd, avanserte barbersystemer for både kvinner og menn, hudkremer og hverdagstekstiler.

Trenger du mer energi i en travel hverdag kan ekte koreansk ginsengekstrakt være noe du burde prøve. Ønsker du en enkel og behagelig barbering? Prøv de fantastiske barbersystemene fra Wilkinson Sword! Våre unike hudkremer hjelper deg å ta vare på huden din og bekjemper rynkene.

Vi har som mål å gi deg en enklere hverdag og ønsker deg velkommen som kunde.

Med vennlig hilsen,

EFI AS

Gunnar Tangen