text.skipToContent text.skipToNavigation
Hydro 5 barbergel - unngå å gå tom for barbergel!

Mange har spurt om å få abonnere på barbergel i tillegg til barberblader.

Dette er et tilbud uten stor rabatt i første forsendelse. Det er ment som en service til de av våre abonnenter på barberblad som har etterlyst gel av høy kvalitet.

Unngå å gå tom for barbergel!

En perfekt barberopplevelse krever gel av høy kvalitet. Pass derfor på at du alltid har det tilgjengelig!

Nå kan du få tilsendt førsteklasses barbergel fra Wilkinson Sword regelmessig. Du har kanskje prøvd dette produktet tidligere – det følger nemlig med i noen av våre startpakker for barberprodukter.

Praktisk størrelse

Hydro Gel leveres i en størrelse som får plass i de fleste toalettmapper. Boksen inneholder 75 ml og er kortere enn de du kanskje er vant til.

Pakker à 4 gel

Av praktiske årsaker selges dette produktet kun i pakker à 4 stk. Ordinært forsendelsesintervall er 4 måneder. Men, på Min side kan du enkelt endre dette til 6 eller 12 måneder hvis det passer bedre for deg.

Dersom du ikke ønsker videre abonnent etter første leveranse må du huske å stoppe det på Min side – alternativt gi beskjed til kundeservice på telefon 815 34 444.

Ja takk, send meg en pakke med 4 bokser Hydro Gel til kr 88,- (Pris pr boks kun kr 22,-). I tillegg kommer porto kr 49,-.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Start ditt abonnement på Hydro Gel i dag og få umiddelbart tilsendt en vanlig forsendelse med 4 stk. gel (á 75ml) Pris per 4 pk gel er kr 88,-. I tillegg kommer kr 49,- for porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å motta flere forsendelser, men du blir abonnent på Hydro Gel (75ml). Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter mottagelsen av første forsendelse. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 4 stk. med Hydro Gel (75ml) hver fjerde måned. Pris pr. boks med gel er kr 22,-. I tillegg kommer kr 49,- for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 137,-. Tilsvarer kr 35,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14 dagers kreditt følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.