text.skipToContent text.skipToNavigation
Quattro Precision – kombinert høvel og trimmer

Quattro Precision. Det ultimate groomingverktøyet som barberer, trimmer og lager rette kanter.

En ende med barberblad og en ende med trimmer

Quattro Precision

Alt-i-ett verktøy som barberer, trimmer og lager rette kanter. Din daglige rutine blir aldri den samme med denne på baderommet!

Dette får du i din startpakke:
Quattro Precision høvel + blad + stor boks barberskum.

Kombinert høvel og trimmer

Er du lei av å måtte bytte mellom forskjellige redskaper for å holde orden på ansiktshåret? Da vil du elske Quattro Precision
alt-i-ett verktøyet som forenkler hverdagen:

Barbering

Quattro Precision har feste for Wilkinson Swords avanserte Quattro barberblad som er belagt med titanium. Disse gir deg en komfortabel glatt barbering med perfekt resultat – uten rød og irritert hud.

Edging

Det superskarpe titaniumbelagte edging-bladet på baksiden gjør at du kan lage rette linjer ved kinnskjegg og gjør det enkelt å komme til under nesen.

Trimming

Den batteridrevne trimmeren i rustfritt stål har 4 justerbare innstillinger for ønsket lengde for bart og skjegg. Vaskes enkelt i varmt vann. Batteri medfølger.

Ja takk, send meg en startpakke med Quattro Precision og en stor boks barberskum til 1/2 pris. Jeg betaler kun kr 99,- (portofritt tilsendt)

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Motta en startpakke med Quattro Precision og skum til 1/2 pris. Betal kun kr 99,- (portofritt tilsendt).

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til ytterligere kjøp, men du blir abonnent på de unike Quattro Titanium-bladene. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 2 stk. 4-pakning med Quattro Titanium-blader. Sendes hver 3. måned. Pris pr. 4-pakning med blader: kr 115,-. Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 259,-. Tilsvarer kr 87,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14-30 dagers betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.