text.skipToContent text.skipToNavigation
Quattro Titanium - 4 titanbelagte blader for en glatt barbering - ekstra styling blad - fuktgivende stripe med Aloe Vera og Jojoba.

4 titanbelagte blader for en glatt barbering - ekstra styling blad - fuktgivende stripe med Aloe Vera, Vitamin E og B5

Dette får du i din startpakke:

Quattro Titanium høvel + 2 blader + stor boks skum.

 

Ekstratilbud Precision Klikk her!

Perfekt til justering av kinnskjegget! Få den batteridrevne Precision med skjeggtrimmer til halv pris, kr 89,- tilsendt sammen med startpakken til Quattro Titanium. Precision bruker vanlige Quattro Titanium blader. Batterier medfølger.

Quattro Titanium – Eksepsjonell presisjonsbarbering

Sliter du med rød og irritert hud etter barbering? Er du lei av å skjære deg? Prøv den elegante Quattro Titanium høvelen med 4 titanbelagte blad som gir en komfortabel og glatt barbering med et perfekt resultat.

Ny bladteknologi – titanbelegg – microgitter

Den daglige barberingen kan være litt for røff for ansiktshuden med rødhet og irritasjon som resultat. Quattro Titanium bladene er utstyrt med et supertynt microgitter som beskytter huden. I tillegg sørger det patenterte titanbelegget for at de 4 superskarpe bladene glir ekstra lett.

Den bevegelige bladenheten har i tillegg et ekstra styling blad på baksiden. Dette gjør det enkelt å komme til på vanskelige steder og hjelper deg å lage et perfekt kuttet kinnskjegg.

Avansert bladenhet gir deg en svært god barberopplevelse:

1. Gummifinne - strekker huden før hårene kuttes.
2. Fire titanbelagte blad med supertynt beskyttelsesgitter.
3. Smørestripe med Aloe Vera, Vitamin E og B5 for enda bedre glid og komfort. Stripen mister etterhvert farge og gir indikasjon på når du bør bytte blad.
4. Ekstra blad kommer lettere til under nesen og ved kinnskjegget.
5. Elegant ergonomisk høvel i krom og hvit utførelse.

Sliter du med kviser?

Da kan det være vanskelig å barbere seg uten å skjære seg. Microgitteret i Quattro Titanium kan hjelpe deg med en mer skånsom barbering. Du må selvsagt være forsiktig, men dette er i våre øyne den beste Wilkinson-høvelen for deg som sliter med dette.

Ja takk, send meg en Gratis startpakke med Quattro Titanium. Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedisjon.

Få med en elektrisk Quattro Precision til 1/2 pris?
Klikk her!

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Prøv Quattro, motta en startpakke som inneholder Quattro Titanium-høvel, blad og en stor boks barberskum. Du betaler kun kr 39,- for porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent på de unike Quattro Titanium-bladene. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du en forsendelse med 2 stk. 4-pakninger blader. Sendes hver 3. måned. Pris pr. 4-pakning: kr 115,- pr. stk. Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 259,-. Tilsvarer kr 87,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14-30 dagers betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.