text.skipToContent text.skipToNavigation
Xtreme3 engangshøvel - Hygenisk med 3 sylskarpe fleksible blader.

Uansett hva du barberer deg med i dag: Prøv Xtreme3!

Bestill en startpakke i dag som består av 2 Xtreme3 høvler samt en stor boks barberskum.

Prøv Xtreme3 engangshøvel

Xtreme3 er revolusjonerende og annerledes. Dette er en engangshøvel laget av Wilkinson Sword - en av verdens ledende produsenter av barberhøvler i mer enn 100 år. Og kvaliteten er førsteklasses!

Xtreme3 ser ut som en barberhøvel med utskiftbare blader. Men forskjellen er at "skaftet sitter fast i bladet" - for å si det billedlig.

Fordelene er mange:

Mer hygienisk: Når du har brukt Xtreme3 i ca. en uke, pakker du opp en splitter ny høvel. Dette er mer hygienisk - og gir en stor følelse av velvære. Du slipper en høvel med flekker, skjegg og skumrester.

Tre sylskarpe blader: I tråd med den siste utviklingen innen barberteknologi er Xtreme3 utstyrt med 3 presisjonsslipte blader. Dette gir en behagelig og tett barbering med et perfekt resultat.

Moderne design: Xtreme3 er laget i hypermoderne lette materialer og har et godt grep.

Fleksible blader - patentert: Wilkinson Sword er de eneste i verden med patentert teknologi for bøyelige blader som former seg etter ansiktsformen. Nå er teknologien også benyttet i Xtreme3.

Ja takk, send meg en Gratis startpakke med 2 stk Xtreme3. Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedisjon.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Prøv gratis, motta en startpakke som inneholder 2 stk Xtreme3 høvler og en stor boks barberskum. Du betaler kun kr 39,- for porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din gratis startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 8 stk Xtreme3 høvler til kr 27,- pr. stk. Sendes hver 3. måned. Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 245,-. Tilsvarer kr 82,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14-30 dagers betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.