text.skipToContent text.skipToNavigation
Quattro Bikini for Women - batteridrevet trimmer og høvel i ett.

Quattro Bikini - batteridrevet trimmer og høvel i ett. Få en perfekt bikinilinje!

Bonus - luksuriøs barbergel

Barbergel - bonus

Strammer opp og gir glattere hud.

Bikini høvel

Få en perfekt bikinilinje med denne geniale trimmeren fra Wilkinson Sword. I den ene enden finner du en batteridrevet trimmer som enkelt justerer bikinilinjen og tar bort uønsket hår. I den andre enden har den et feste for Wilkinson Swords avanserte Quattro for women blader med mikrogitter.

Blader

Sikker og skånsom barbering: Bladene er utstyrt med et supertynt beskyttelsesgitter for å hindre at du skjærer deg. I tillegg finner du en stripe med hudpleiende ingredienser som også gir bedre glid.

Barbergel - bonus!

En nyutviklet barbergel - som både strammer opp og gir glattere hud mottar mange lovord. Omdannes til et rikt skum med en nydelig duft. Gjør at bladene glir lettere over huden og har i tillegg pleiende egenskaper.

Ja takk, send meg en startpakke med en Quattro Bikini og en stor boks barbergel til 1/2 pris. Jeg betaler kun kr 99,- (portofritt tilsendt).

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Motta en Quattro Bikini Razor og en Stor boks barbergel til 1/2 pris. Betal kun kr 99,- (portofritt tilsendt).

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til ytterligere kjøp, men du blir abonnent på de unike Quattro Bikini-bladene og gel. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du en forsendelse med 3 stk. 3-pakning med Quattro Bikini-blader à kr 96,- pr pakning, samt 1 boks gel à kr 53,- hver fjerde måned. Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 370,-. Tilsvarer kr 93,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14 dagers kreditt følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.