text.skipToContent text.skipToNavigation

Intimbarbering

Intimbarbering

Hårfjerning og barbering av intime soner er ofte forbundet med røde nupper, irritert hud, sår og infeksjoner. Om man lar kroppshår gro, ønsker å fjerne alt eller bare frisere litt er det veldig viktig å bruke rent og egnet utstyr. Huden i disse områdene er spesielt sensitiv, og trenger derfor litt ekstra oppmerksomhet. Det finnes ulike metoder å fjerne uønsket hår på intime soner, men intimbarbering er den mest skånsomme metoden og som også gir umiddelbart resultat.

Hårfjerning og intimbarbering

Det finnes noen enkle tips til hvordan du kan gjøre hårfjerning og intimbarbering til en god og vellykket opplevelse.

  • Barber i dusjen fremfor i badekar og unngå sviende hud og små kviser.
  • La varmt vann skylle over området i noen minutter slik at porene åpner seg og håret blir mykt.
  • Bruk alltid en ren høvel, med skarpe blader.
  • Barber med hårene, så irriterer du hårsekkene minst mulig.
  • Bruk en mild barbergel som tilfører fuktighet og motvirker inflammasjon.
  • Skyll med kaldt vann etter barbering så lukker porene seg og det blir vanskeligere for bakteriene å komme til.
  • Unngå direkte sollys rett før og rett etter barbering for å få best resultat.

Hydro Silk

Etter intimbarbering kan man oppleve at huden er irritert med små kutt og sår. Dette kommer av at barberbladene kommer i direkte kontakt med huden. Hydro Silk har en beskyttende pute rundt barberbladene tilsatt marine ekstrakter og shea butter som ved hvert tak skåner huden og gjenoppretter dens naturlige balanse. De fem ovale barberbladene hindrer at huden blir irritert og er spesielt tilpasset barbering av sensitive områder. Sammen med et micro gitter som beskytter huden mot unødvendige kutt gir dette deg en trygg og skånsom barbering.

Basik

For intime soner anbefaler vi å bruke kremer tilpasset sensitiv hud. Basik er en dermatologisk testet shave glider som er helt fri for parabener. Med aktive ingredienser som glyserin og allantoin tilfører den fuktighet og motvirker irritasjon.

Quattro trimmere

Det er ikke alltid man ønsker å barbere vekk alt hår, men heller justere lengde på hår og frisere. Quattro Titanium Precision og Quattro Bikini gir deg full fleksibilitet! Disse batteridrevne trimmerne har feste til de avanserte Quattro bladene i den ene enden og tåler vann. Leveres med medfølgende batterier.

Xtreme3

Ved hårfjerning generelt, og av intimsoner spesielt, er det nødvendig med rent og sylskarpt utstyr. Bakterier trives i gamle såperester og i lengre opphold på varme og fuktige bad. En engangshøvel er et godt alternativ for deg som ikke har mulighet til å rense høvlene godt mellom hver bruk, eller er på reise. Men, at noe er engangs betyr ikke at det skal være dårligere av den grunn. Xtreme3 er engangshøvelen av høy kvalitet med tre sylskarpe og fleksible blader. Bruker du Xtreme3 er du sikker på at høvelen er ren og bladene skarpe!

Les mer
5 Produkter funnet
Hydro Silk
Hydro Silk
Det nyutviklede barbersystemet Hydro Silk – spesielt designet for kvinner – sørger for å pleie huden din samtidig som uønsket hår fjernes.
Quattro Titanium Precision
Quattro Titanium Precision

Quattro Precision Titanium: Tidligere kåret til årets grooming produkt i både England og Tyskland !

Quattro Bikini for Women
Quattro Bikini for Women

Quattro Bikini - batteridrevet trimmer og høvel i ett. Få en perfekt bikinilinje!

Xtreme3 engangshøvel
Xtreme3 engangshøvel
Uansett hva du barberer deg med i dag: Prøv Xtreme3 engangshøvel!
Basik shave glider gel
Basik shave glider gel
NYHET! Unisex barbergel med hudpleiende egenskaper!