text.skipToContent text.skipToNavigation
DGEA ansiktskrem – Hemmeligheten som gir deg myk og ungdommelig hud!

DGEA® trekker raskt inn i huden og du merker etter kort tid den behagelige effekten. Den kan brukes både morgen og kveld og ingrediensene bidrar til å ta vare på huden din døgnet rundt.

Praktisk flaske

DGEA® leveres nå i en praktisk og hygienisk pumpeflaske slik at du enkelt kan ta den med i en toalettmappe eller en treningsbag.

Med og uten parfyme

Kremen er fri for parabener og er dermatologisk testet. Leveres i to utgaver: Svakt parfymert (hvit etikett) og uten parfyme (rød etikett).

DGEA® - for deg som ønsker det beste.

En fantastisk krem med tusenvis av fornøyde "fans" i hele Skandinavia. Våre kunder beskriver kremen som smidig, behagelig, velduftende og silkemyk.

Det var mange lovord, men prøv DGEA® selv - nå får du en hel pumpeflaske til kun kr 49,- inkl. porto og ekspedisjon! Kremen er dermatologisk testet, parabenfri og produsert under streng
kvalitetskontroll i Danmark.

En smidig ungdommelig hud

DGEA® er en krem som vil oppleves som uunnværlig når du først har begynt å bruke den. Og den er viktig for deg som har en smidig og ungdommelig hud du ønsker å ta vare på.

Effektiv døgnet rundt

DGEA® trekker seg raskt inn i huden og du merker etter kort tid den behagelige effekten. Den kan brukes både morgen og kveld og ingrediensene bidrar til å ta vare på huden din døgnet rundt.

Oppgradert formulering med bl.a:

Ginseng - For hudens styrke og smidighet.
Kreatin - Strammer opp og glatter ut rynkene.
E-vitamin - Antioksidant som bidrar til å motarbeide aldringstegn.
Aloe Vera - hudens gode venn i århundreder - tilfører fuktighet og virker beroligende.

JA TAKK, send meg en startpakke med 1 stk. pumpeflaske DGEA®-krem (50 ml). Jeg betaler kun kr 49,- inkl. porto og ekspedisjon.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Prøv nå, motta 1 pumpeflaske DGEA®-krem (50 ml) og betal kun kr 49,- inkl. porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 1 pumpeflaske DGEA®-krem (50 ml). Sendes hver 2. måned. Pris pr. stk: kr 237,-. Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 266,- Tilsvarer kr 133,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14 dagers kreditt følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.