text.skipToContent text.skipToNavigation
Blue blåbærekstrakt fra skandinaviske skoger

Spis blåbær hver dag - godt for synet og magen.

Daglig inntak

Blue inneholder kun ren ekstrakt fra blåbær. En anbefalt dagsdose på 2 tabletter tilsvarer 28 gram fersk blåbær hvorav 70 mg utgjør antocyaniner. En eske med 60 tabletter tilsvarer nesten 1 kg frosne blåbær og gir deg så mye som 2100 mg antocyaniner.

Blue høykonsentrert blåbærekstrakt er produsert etter strenge kvalitetskrav.

Godt for synet

Blåbær bidrar til en normal blodsirkulasjon i øyet og inneholder stoffer som er bra for øyets helse. Det finnes flere henvisninger til at britiske bombeflyvere fikk blåbær før et tokt fordi man mente det bidro til skarpt nattsyn.

Godt for magen

Det er gammelt nytt at blåbær er bra for magen og antocyaninene hjelper til med å vedlikeholde en funksjonsdyktig slimhinne i mage/tarmkanal.

Inneholder antioksidanter

Blåbær inneholder gode antioksidanter som bidrar til å beskytte cellene i kroppen din. Bl.a antocyaniner som hjelper til med å vedlikeholde netthinnens funksjon. Folkemedisinen har nok en gang vist seg å få rett - gammel kunnskap bekreftes av nyere forskning.

Spis skandinaviske skogsblåbær hver dag!

Blåbær har vært benyttet i både matlaging og som et helsefremmende bær i hundrevis av år. Og det er ikke uten grunn at vårt gamle og kjære bær er så populært.

Praktisk og enkelt abonnement

Fordi vi ikke selger våre produkter i forretninger har vi laget et enkelt abonnement. Bestill derfor en startpakke med en gang så får du den levert rett hjem i postkassen i løpet av kort tid.

Ja takk, jeg vil gjerne motta en startpakke med 1 eske Blue blåbærekstrakt. Jeg betaler kun kr 49,- inkl. porto og ekspedisjon.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Få tilsendt en eske med 60 tabletter og betal kun kr 49,- inkl. porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 2 esker Blue blåbærekstrakt. Sendes hver 2. måned. Pris pr. eske: kr 209,-. Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 447,-. Tilsvarer kr 224,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14-30 dagers betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.