text.skipToContent text.skipToNavigation
Zinkoral - gir frisk pust i opptil 6 timer!

Alltid frisk pust - dårlig ånde skyldes stort sett forhold i munnhulen. Zinkoral® virker der problemet vanligvis oppstår og effekten varer lenge.

 

Titusener fornøyde brukere

Zinkoral® virker etter få minutter og virkningen varer lenge. Derfor mottar vi stadig takkebrev:

”Tusen takk for Zinkoral® esken. Tablettene fungerer fantastisk bra og jeg kjenner meg som et nytt og mer selvsikkert menneske når jeg er ute blant folk.”

Zinkoral® - Superpillen mot dårlig ånde

Zinkoral® var en verdensnyhet da den ble lansert for vel 10 år siden. Det var opplyst og vedtatt at dårlig ånde var noe man måtte leve med – i beste fall kunne den kamufleres. MEN 2 norske forskere fant løsningen og dokumenterte at en tablett Zinkoral® fjernet dårlig ånde i opptil 6 timer.*

Hvorfor er Zinkoral® så effektiv?

Dårlig ånde skyldes i de fleste tilfeller svovelholdige forbindelser i munnhulen. Sink har den egenskap at den binder seg til svovel og eliminerer den vonde lukten. De velsmakende og effektive Zinkoral® tablettene inneholder 6,8 mg sink.

Dårlig ånde skyldes nesten alltid forhold i munnhulen. Zinkoral® virker der problemet vanligvis oppstår og effekten varer lenge.

Bestill ditt abonnement i dag så mottar du en startpakke med en boks Zinkoral® innen kort tid.

*Rölla et al. International Dental Journal 2002:52:23

Sink og immunsystemet

Sink er et viktig mineral som inngår i mange av kroppens prosesser. En av de viktigste er at det bidrar til at immunsystemet fungerer normalt. Mineralet inngår i produksjonen av antistoffer, T celler og aktiviteten til hvite blodceller.

Ja takk, send meg en boks Zinkoral®. Jeg betaler kun kr 39,- inkl. porto og ekspedisjon.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Prøv Zinkoral®, motta en startpakke med 1 boks som inneholder 50 sugetabletter. Du betaler kun kr 39,- inkl. porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 3 bokser Zinkoral®. Sendes hver 3. måned. Pris pr. boks: kr 81,50. Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 273,50. Tilsvarer kr 92,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14-30 dagers betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.