text.skipToContent text.skipToNavigation
M plus - Gir mer vitalitet og livsglede! Urter og mineraler tilpasset menn

M plus - Med urter, vitaminer og mineraler tilpasset menn.

M plus for aktive menn

Vi kan vanskelig fortelle deg om hvor bra dette produktet er. Du må prøve selv! Og nå kan du få prøve det rimelig en hel måned.

Hvis du er 101% fornøyd kan du fortsette å motta M plus via vårt enkle abonnementsystem. Da får du jevnlige leveranser direkte hjem i din egen postkasse.

Anbefalt daglig dose: 1 kapsel. Hver boks inneholder 31 kapsler.

Kjære mann, gled deg!

Vi har kommet over et produkt som i alle land det lanseres gjør stor suksess. Det produseres i Sverige etter strenge kvalitetskrav og er hittil kun vært markedsført i et begrenset omfang. Det heter M plus, og har en fantastisk virkning for oss menn. Sexlysten fremmes. Og ditt energinivå stiger raskt til det du hadde tidligere. Tenk deg tilbake til den gangen…

Hva består så dette produktet av?

Teamet som komponerte denne unike formuleringen har lang erfaring med å lage unike og virksomme kosttilskudd. Du kan gjerne si at de har lykkes med å komponere en sammensetning av urter, vitaminer og mineraler som er tilpasset menn.

Her er alt det gode samlet i en kapsel!

Ginseng, rosenrot, vitamin E, luktfri hvitløk, selen, sink og vitamin B6. Visste du f.eks. at sink bidrar til å beholde normale testosteronnivåer i blodet? Og at vitamin B6 bidrar til å regulere hormonaktiviteten? MEN – du tar ingen sjanser, og det koster deg ingenting å prøve. Forestill deg hvilken tilfredsstillelse det vil gi deg og din partner(e) hvis du blir like fornøyd som alle de andre som bruker M plus hver dag. Som nevnt vil vårt enkle abonnementsystem sørge for at du får M plus regelmessig og til en gunstigst mulig pris.

JA TAKK, send meg en startpakke med M plus (1 måneds forbruk). Jeg betaler kun kr 49,- inkl. porto og ekspedisjon.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Få tilsendt en ordinær boks med M plus og betal kun kr 49,- inkl. porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 2 bokser M plus. Sendes hver 2. måned. Pris pr. boks: kr 229,- portofritt tilsendt. Totalpris pr. forsendelse er kr 458,-. Tilsvarer kr 229,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14-30 dagers betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.