text.skipToContent text.skipToNavigation
Få en boost med ren, flytende Panax Ginseng!

Få en boost med ren, flytende Panax ginseng. En krukke er nok til 60 dagers forbruk.

Ekte flytende Panax ginsengekstrakt

Panax ginseng er proppfull av dyrebare ginsenosider. Krukkene ligger i forseglede, nummererte trekasser (måleskje medfølger). Panax ginseng er kontrollert og godkjent av den koreanske stat.

Ta Panax ginseng som den er, eller i te, kaffe eller kokende vann tilsatt litt honning - bruk fantasien.

En dagsdose inneholder minimum 35 mg ginsenosider. Krukken holder til 60 dagers forbruk. I denne perioden vil du etter hvert oppleve at du får mer energi og større overskudd!

Trenger du mer ork og energi i en travel hverdag?

Da bør du prøve ginseng fra Korea. Denne spennende roten med tusenårig tradisjon har mange gode egenskaper men det som fremheves er:

- energi
- konsentrasjonsevne
- immunsystem
- vitalitet
- fysiske og mentale prestasjoner

Ekte ginseng?

Har du brukt ginseng tidligere – og er du blitt skuffet? De aktive virkestoffene i ginseng heter ginsenosider. For å lage et produkt som virker, er det viktig med en møysommelig og avansert produksjonsprosess. Det er også vesentlig at det kun er selve ginsengroten som brukes. Dette er bakgrunnen for at vi har valgt å få vårt ekstrakt direkte fra en av Syd-Koreas største produsenter, IL HWA - som også selger sine produkter på det krevende hjemmemarkedet.

Hvorfor gir vi praktisk talt bort en krukke med ginseng?

Vi vet at vi har en SUPER ginseng som vil gi deg den effekten du forventer. Den beste reklame er alltid å la kundene prøve et nytt produkt for selv å teste virkningen.

Panax ginseng er et anerkjent adaptogen

At en plante eller et preparat har en adaptogen effekt betyr at den får kroppen vår til å tilpasse seg miljøfaktorer og unngå skadevirkninger fra disse. Et adaptogen hjelper på en måte kroppen til å hjelpe seg selv.

Opprinnelig var ikke benevnelsen adaptogen anerkjent i vesten, men i 1998 ble benevnelsen "Adaptogen" tillatt brukt på et utvalg produkter. I dag er adaptogen et anerkjent begrep innen vestlig medisin. Anerkjente adaptogener i dag er bl.a. Schisandra, Rosenrot, Sibirsk ginseng og Panax ginseng.

 

JA, send meg en startpakke med 1 krukke (30 g) EKTE Panax ginseng i en forseglet trekasse. Jeg betaler kun kr 59,- inkl. porto og ekspedisjon.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Få en startpakke med en eksklusiv krukke Panax ginseng (60 dagers forbruk) og betal kun kr 59,- inkl. porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 4 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 1 krukke ekte Panax ginseng. Sendes hver 2. måned. Pris pr. krukke: kr 359,- (portofritt tilsendt). Tilsvarer kr 180,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14-30 dagers betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.