text.skipToContent text.skipToNavigation

Energi

Føler du deg tom for energi, utmattet eller trett? For noen er dette forbigående, men for andre så spiser en travel hverdag opp energilagrene fortere enn vi får fylt de opp. Det kan være på grunn av lite eller dårlig søvn, stress, lite mosjon, mørketiden eller rett og slett at man ikke har fått i seg nok vann. Riktig næring gjennom variert kosthold er vesentlig for å ha god, og nok, energi gjennom dagen. Mangler du vesentlige vitaminer eller mineraler vil kroppen gå på sparebluss. Da bør du snakke med en lege. Er du derimot bevisst på hva du får i deg, men fortsatt mangler overskudd kan kosttilskudd bidra til påfyll av energi.

Hvordan få mer energi?

Gode soverutiner, variert kosthold, vann som tørstedrikk og regelmessig mosjon gjør at kroppen fungerer normalt. Energilagrene fylles og du får overskudd i hverdagen. Trener du hardt, over lengre tid, er det viktig at kroppen får påfyll av riktig næring og får tid til å restituere seg godt. Så hvil deg i form og spis deg til overskudd, men ofte er dette lettere sagt enn gjort.

Naturlig energitilskudd

Ginsengrot, urtene schisandra og rosenrot er eksempler på naturlige energikilder med lange tradisjoner i både vestlig og østlig kultur. Ginseng forbindes gjerne med energi, vitalitet og konsentrasjonsevne. Schisandra kan motvirke tretthet og rosenrot har en oppkvikkende effekt. Med Roschi får du dermed en uslåelig kombinasjon - naturlig styrkemiddel i hverdagen!

Det er viktig å ha et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Les mer
4 Produkter funnet
M plus
M plus

M plus - for aktive menn. Urter, vitaminer og mineraler i en formulering som virker raskt.

Q-Gel
Q-Gel

Prøv patenterte Q-GEL® og merk forskjellen! Oppgradert formulering med B vitaminer.

ROSCHI
ROSCHI

Prøv kombinasjonen av de siste års mest populære urter. Styrkemiddel i hverdagen.

Panax ginseng
Panax ginseng

Panax ginseng - Mer energi og vitalitet med flytende Panax ginseng.