text.skipToContent text.skipToNavigation
Pro Plus: spesialutviklet kosttilskudd for din prostata

Få tilbake kontrollen og nattesøvnen. Pro Plus kan hjelpe deg.

 

Mannens G punkt

Prostata benevnes ofte som mannens G punkt fordi den er så følsom for seksuell stimulering. Denne vitale kjertelen er full av nerver og har som oppgave å lage en klar væske som blander seg med sædcellene. Selve kjertelen er normalt på størrelse med en valnøtt (se illustrasjon).

NB - VIKTIG

Hvis du har symptomer på forstørret prostata bør du oppsøke lege for å få klarlagt årsaken og for å utelukke alvorlig sykdom.

Må du opp om natten for å tisse?

Prøv Pro Plus spesialutviklet kosttilskudd for din prostata!
Din prostatakjertel gjennomgår fra du fyller ca. 40 år normale aldersforandringer. Dette er like vanlig som at håret blir gråere, men en følge kan bl.a være at nattesøvnen blir forstyrret.

Det finnes hjelp: Pro Plus er en ny formulering med naturlige virkestoffer. Disse er kjent for å bidra til en normal prostata funksjon og gi en normal urinstrøm:

Furuekstrakt (Pinus Sylvestris)

Antioksidant som er kjent for sine cellebeskyttende egenskaper. Rik på fytosteroler - særlig beta sitosterol.

Lykopen

fra tomat som i de senere år har fått mye oppmerksomhet.

Mariatistel

Kanskje mest kjent for å være bra for leveren, men relativt nylig er det oppdaget at mariatistel kan bidra ved prostatabesvær - spesielt dersom det tas sammen med sink.

Sink

Et av de viktigste næringsstoffene for din prostata. Visste du at prostata har den høyeste konsentrasjonen av sink i kroppen din - og at sink bidrar til å opprettholde normale testosteron nivåer i blodet? Sink beskytter også cellene mot oksidativt stress og bidrar til at immunsystemet fungerer normalt.

Bor

Et "glemt" mineral alle menn trenger. Enkelte eksperter mener dette er et "må ha" mineral for å kunne beholde prostata i sin naturlige valnøttformede størrelse.


Ja takk, send meg en startpakke med 30 dagers forbruk av Pro Plus. Jeg betaler kun kr 49,- inkl. porto og ekspedisjon.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Få en ordinær eske med Pro Plus som startpakke og betal kun kr 49,- inkl. porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 2 esker Pro Plus. Sendes hver 2. måned. Pris pr eske: kr 220,- Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr forsendelse er kr 469,- Tilsvarer kr 235,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14 dagers kreditt følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.