text.skipToContent text.skipToNavigation

For menn

Uansett kjønn trenger vi de samme vitaminene og mineralene for å være sunne og friske individer. Produkter av god kvalitet kan derfor fint brukes av både husholdningens kvinnelige og mannlige medlemmer. Men, noen fysiologiske forskjeller er det.

Omega-3, vitamin C og K er eksempler på næringsstoffer som kroppen ikke produserer, eller produserer i liten grad selv. Ensidig eller mangelfullt kosthold kan føre til ubalanse i kroppens naturlig prosesser, og man kan oppleve tretthet og utmattelse. Gjennom kosthold, eller kosttilskudd, er det derfor viktig å sikre god tilførsel av essensielle vitaminer, mineraler og fettsyrer.

M plus er et spesialutviklet kosttilskudd for aktive menn. Her er ulike urter, vitaminer og mineraler nøye plukket ut for å gi deg som mann vitalitet, energi og overskudd i hverdagen. Med ginseng og rosenrot for en real energiboost, sink som bidrar til å beholde normale testosteronnivåer i blodet, og vitamin B6 til å regulere hormonaktivitet er én kapsel om dagen godt for mannen!

Med alderen er det noen ting som vokser og andre ting som minsker. Manglende energi og overskudd plager mange i hverdagen etterhvert som årene går. Panax ginseng er flytende ekstrakt av ginseng-roten som enkelt blandes i kaffe, eller tas rent, for å tilføre kroppen ekstra energi.

Det er viktig å ha et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Les mer
7 Produkter funnet
C plus
C plus

C - vitamin - en viktig antioksidant. Syrenøytrale depottabletter som virker lenge.

M plus
M plus

M plus - for aktive menn. Urter, vitaminer og mineraler i en formulering som virker raskt.

Newomega
Newomega

Ren høykonsentrert Omega-3 fiskeolje med vitamin D og E.

Pro Plus
Pro Plus

Til menn over 40: Må du opp om natten for å tisse? Pro Plus kan hjelpe.

K2 max
K2 max
Prøv vitamin K2 - et av de viktigste vitaminene du kan ta for å styrke og vedlikeholde benbygningen din!
SOMN
SOMN
Nyhet – kosttilskudd mot søvnplager. Med ekstrakter av Pomerans, Humle, Lavendel og Lind bidrar SOMN til en normal og god søvn.
Panax ginseng
Panax ginseng

Panax ginseng - Mer energi og vitalitet med flytende Panax ginseng.