text.skipToContent text.skipToNavigation

Ledd

Kroppen din består av 260 bein som utgjør reisverket i kroppen din, og det er muskler og ledd som sørger for bevegelse og bevegelighet i kroppen. Sammen utgjør de et velsmurt maskineri som gjør at hverdagen føles uanstrengt. Men, ikke alltid.

Kosttilskudd og ledd

Kollagen er kroppens lim og er en støtdemper i alle ledd. Frisk leddbrusk består av over 70 % kollagen, men fra 30-årsalderen reduseres gradvis denne mengden. C-vitamin bidrar til normal kollagendannelse, og sørger for at brusk og benbygning fungerer normalt.

Nordmenn er i verdenstoppen når det kommer til å få i seg kalsium gjennom ulik melkeprodukter. Men, det er K-vitamin, herunder K1 og K2, som gjør at kroppen klarer å nyttiggjøre seg av all kalsiumet og bidra til å opprettholde normal benstruktur. Det produseres minimalt med K2 i kroppen. Spiser man rakfisk, klippfisk, modnet mat som yoghurt og gammelost, eggeplomme og kyllinglever vil du kunne tilføre verdifullt tilskudd av vitamin K2 gjennom kostholdet. Om ikke dette frister, er et godt alternativt tilskudd i form av K2-vitamintabletter for å styrke og vedlikeholde god benbygning.

Det er viktig å ha et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Les mer
3 Produkter funnet
GLME muslingekstrakt
GLME muslingekstrakt
Muslingekstrakt fra New Zealand for dine ledd. Nå med vitamin C.
Newomega
Newomega

Ren høykonsentrert Omega-3 fiskeolje med vitamin D og E.

K2 max
K2 max
Prøv vitamin K2 - et av de viktigste vitaminene du kan ta for å styrke og vedlikeholde benbygningen din!