text.skipToContent text.skipToNavigation
C plus – langtidsvirkende C-vitamin!

C-vitamin regnes som en av de viktigste antioksidantene. Det bidrar til at kroppens immunsystem fungerer og beskytter cellene mot oksidativt stress.

Appelsin

Appelsin er den frukten folk flest tenker på i forbindelse med C-vitamin, men kiwi frukten inneholder bl.a. dobbelt så mye C-vitaminer. Nype er også rik på dette vitaminet. En appelsin inneholder ca. 50 mg C-vitamin per 100 g spiselig vare og anses som en av de viktigste kildene for C-vitamin i norsk kosthold. Frukt og grønt er vår viktigste kilde til vitaminer og mineraler, men kvaliteten varierer og mange av oss spiser ikke nok.

C plus

Leveres kun direkte fra oss uten fordyrende mellomledd. Bestill i dag - så får du en rimelig startpakke i løpet av kort tid. Anbefalt dagsdose: 1 tablett (200 mg). Hver eske inneholder 60 tabletter.

Hvorfor bør du ta C-vitamin hver dag?

For helt å kunne forstå hvor viktig det er med et daglig tilskudd av C-vitamin, må du først være klar over at mennesket ikke er i stand til selv å produsere dette i kroppen. Vitaminet fungerer som en antioksidant ved å beskytte kroppen mot oksidativt stress.

C-vitamin mangel kan forårsake skjørbuk og vitaminet bidrar til at immunsystemet fungerer normalt. I tillegg minsker det tretthet og utmattelse, øker jernopptaket og bidrar til normal kollagendannelse som bl.a. har betydning for huden.

Hvorfor bruke C plus?

1. Depot-tabletter
C plus leveres som depot tabletter. Det vil si at C-vitaminet langsomt frigjøres i tynntarmen slik at det opptas i kroppen i en lengre tid enn vanlige tabletter. Dette betyr at du tilføres en jevn mengde C-vitamin over lang tid som gjør at cellene dine kan utnytte det C-vitamin som finnes i C plus.

2. Syrenøytral og skånsom mot magen
I motsetning til tabletter med askorbinsyre er C plus tablettene syrenøytrale – og derfor skånsomme mot magen.

3. Esterform og nypepulver
Det at C plus kommer i esterform og inneholder nypevitaminet C, som er rikt på bioflavonider og andre enzymer, gjør at C plus tas lettere opp i kroppen.

Ja takk, send meg en startpakke med 1 eske C plus. Jeg betaler kun kr 49,- inkl. porto og ekspedisjon.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Prøv en eske med 60 tabletter C plus og betal kun kr 49,- inkl. porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 3 uker etter du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 2 esker C plus. Sendes hver 4. måned. Pris pr. eske: kr 107,-. Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 243,-. Tilsvarer kr 61,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14-30 dagers betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.