text.skipToContent text.skipToNavigation
NEWOMEGA - Ren høykonsentrert Omega-3 fiskeolje med vitamin D og E

NEWOMEGA – ren høykonsentrert Omega-3

Høy kvalitet

NEWOMEGA høykonsentrert fiskeolje er produsert etter strenge kvalitetskrav i Norge. Oljen er omhyggelig renset og gir ikke ettersmak. Hver eneste produksjon analyseres nøye for å sikre at du får den kvalitet du forventer.

For hjertet

Det har lenge vært kjent at de essensielle fettsyrene EPA og DHA som finnes i Omega-3 bidrar til hjertets normale funksjon. Den gode effekten oppnås ved et inntak av minst 250 mg EPA og DHA. Spiser du fet fisk to til tre ganger i uken får du nok gjennom kosten. Men det er vel de færreste av oss som gjør det. Derfor kan det være en god ide med et daglig tilskudd NEWOMEGA.

For hjernen

Fettsyren DHA bidrar til hjernens normale funksjon og den gode effekten oppnås ved et daglig inntak av minst 250 mg DHA.

For synet

DHA bidrar til et normalt syn og den gode effekten oppnås ved et daglig inntak av minst 250 mg DHA.

Vitamin D og E

NEWOMEGA er tilsatt både vitamin D og E.

Vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og spiller en vital rolle i hver eneste celle i kroppen. De mange positive egenskapene til vitamin D har etter hvert fått stor oppmerksomhet og det er spesielt viktig for oss nordboere å tilføre kroppen et tilskudd i de mørke høst- og vintermånedene. Vitamin D bidrar bl.a. til en normal knokkelbygning, normale tenner og muskelfunksjon. I tillegg bidrar vitamin D til at immunsystemet fungerer normalt.

En dagsdose NEWOMEGA

Anbefalt dagsdose er 2 til 3 kapsler. Tar du 3 kapsler pr. dag gir det deg hele 970 mg Omega-3 hvorav 460 mg EPA og 355 mg DHA.

D3-vitamin: 4,5 µg – tilsvarer 90% av daglig referanseinntak.
E-vitamin: 18 mg – tilsvarer 150% av daglig referanseinntak.

En boks inneholder 120 kapsler – og de er lette å svelge.

Bestill din startpakke allerede i dag – så får du en boks NEWOMEGA med 120 kapsler rett hjem i postkassen i løpet av kort tid.

Ja takk, send meg en startpakke med 1 boks Newomega (120 kapsler) - ren høykonsentrert Omega-3. Jeg betaler kun kr 49,- inkl. porto og ekspedisjon.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Få tilsendt en stor boks med 120 kapsler Newomega som startpakke og betal kun kr 49,- inkl. porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 4 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 1 boks Newomega høykonsentrert Omega-3. Sendes hver 2. måned. Pris pr. boks: kr 230,-. Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 259,-. Tilsvarer kr 130,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14-30 dagers betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.