text.skipToContent text.skipToNavigation
Styrk din helse med NEWOMEGA

Omega 3 - et velkjent kosttilskudd.

Høy kvalitet

Newomega oljen er produsert etter strenge kvalitetskrav i Norge, og er omhyggelig renset. Hver eneste batch analyseres nøye for å sikre at du får den kvaliteten du forventer.

Newomega - ren - høykonsentrert Omega-3

Det har lenge vært kjent at de essensielle fettsyrene EPA og DHA som finnes i Omega-3 bidrar til hjertets normale funksjon. Den gode effekten oppnås ved inntak av minst 250 mg EPA og DHA.

Spiser du fisk to til tre ganger i uken får du i deg nok. Det er vel de færreste av oss som gjør det - derfor kan det være en god ide med et daglig tilskudd av Newomega.

En dagsdose Newomega

newomega kapslene er lette å svelge. Anbefalt dagsdose er 2 til 3 kapsler.  Tar du 3 kapsler får du i deg 970 mg Omega 3 hvorav 460 mg er EPA og 355 mg DHA.
D3-vitamin 4,5 ug. Tilsvarer 90% av daglig referanseinntak.
E-vitamin 18 mg. Tilsvarer 150% av daglig referanseinntak.

Vitamin D og E

Newomega er tilsatt både D- og E-vitamin. E-vitamin spiller en vital rolle i hver eneste celle i kroppen. De mange positive egenskapene til D-vitamin har fått stor oppmerksomhet i det siste, og det er spesielt viktig for oss nordboere å tilføre kroppen et tilskudd i de mørke høst og vintermånedene. D-vitamin bidrar bl.a. til immunsystemet fungerer normalt.

Bestill din startpakke allerede idag så får du en boks med 120 kapsler levert rett hjem i postkassen i løpet av kort tid!

Ja takk, send meg en startpakke med 1 boks Newomega (120 kapsler) - ren høykonsentrert Omega-3. Jeg betaler kun kr 49,- inkl. porto og ekspedisjon.

 • Skriv inn ditt mobil nummer og trykk på ¨Hent informasjon¨ for å fylle ut feltene i skjemaet.
  Levert av Opplysningen 1881

 • Ditt abonnement blir opprettet. Vennligst vent!
 1. 1

  Få tilsendt en stor boks med 120 kapsler Newomega som startpakke og betal kun kr 49,- inkl. porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 4 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 1 boks Newomega høykonsentrert Omega-3. Sendes hver 2. måned. Pris pr. boks: kr 219,-. Kun kr 27,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse e kr 246,-. Tilsvarer kr 123,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14 dagers kreditt følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.