text.skipToContent text.skipToNavigation
Refill til din Intuition

ALT-I-ETT hårfjerningssystem med såpe og lotion

Dette er et spesialtilbud til deg som allerede har mottatt Intuition-høvelen, og trenger ekstra blader.

Velkomstgave!

Du har fått et unikt hårfjerningssystem som er designet av kvinner – for kvinner. Glem gel og skum og gå rett inn i dusjen! De 4 presisjonsslipte bladene er omgitt av en hudpleieenhet som skummer i kontakt med vann. Hårfjerning har aldri vært enklere.

Intuition får du kun hos oss og vi har laget et enkelt abonnement som sikrer at du alltid vil ha blader/refills tilgjengelig.

Ja takk, send meg en 3-pakning med Intuition-blader til halv pris. Jeg betaler kun kr 79,- (portofritt tilsendt).

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Bestill i dag og få en startpakke med en bladrefill 3-pakning til halv pris. Du betaler kun kr 79,- (portofritt tilsendt).

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 2 stk 3 pack med bladrefiller. Sendes hver 4. måned. Pris pr. 3-pakning: kr 159,50. Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 348,-. Tilsvarer kr 87,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14 dagers kreditt følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.