text.skipToContent text.skipToNavigation
basik shave glider for men (75 ml)

Barberkremen som revitaliserer og tilfører huden fuktighet!

Dermatologisk testet
basik shave glider er dermatologisk testet og fri for parabener. Mildt parfymert med en diskret maskulin duft.

PS: basik shave glider produseres i Danmark etter strenge kvalitetskrav

basik gel unisex (200 ml)

Unisex shave glider

I basik-serien har vi også en unisex shave glider gel i stor tube. (200 ml)

KLIKK HER!

Barberkremen som revitaliserer og tilfører huden fuktighet!

Barberkrem er vel noe man brukte i riktig gamle dager tenker du kanskje. Og ja – det er korrekt. I dag bruker nok de fleste gel eller skum på boks. Men – vi har i samarbeid med en av Skandinavias største kosmetikkfabrikanter utviklet en ny og utrolig behagelig barberkrem/gel – på tube – med unike egenskaper. Den vil gjøre barberingen enda mer behagelig og enklere!

Hvorfor bruke basik shave glider?

Gelkremen er svært mild mot huden og kan derfor brukes av deg som lett får rød og irritert hud i forbindelse med barberingen. Den etterlater huden myk og smidig.

Aktive ingredienser og hva de gjør:Glycerin – virker fuktgivende og mykgjør

Allantoin og Panthenol – motvirker irritasjon og inflammasjon

Glyceryl Oleate – forbedrer hudens fettlag – er et såkalt biolipid som også forekommer naturlig i huden.

Enkel bruk - trenger ikke skylles av

Denne nye kremgelen passer perfekt sammen med alle Efi`s barbersystemer for menn. Du smører den på i et tynt lag slik at barberbladene glir lett. Og når du er ferdig med selve barberingen trenger du ikke vaske bort eller fjerne kremrestene fra ansiktet. Masser de bare lett inn i huden slik at de pleiende egenskapene aktiveres.

Forebygger inngrodde hår

Når huden holdes myk og velpleiet kommer hårene lettere igjennom huden når de vokser ut. De hudpleiende egenskapene til basik shave glider minimerer derfor risikoen for inngrodde hår.

Prøv basik shave glider Gratis nå og bli overbevist. Vi har reservert en tube til deg. Bestill derfor med en gang så får du den rett hjem i postkassen om kort tid.

Ja takk! Send meg en GRATIS tube basik shave glider for men (75 ml) som startpakke. Jeg betaler kun kr 29,- for porto og ekspedisjon.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Prøv GRATIS. Få tilsendt startpakke med 1 tube basik shave glider for men (75 ml). Du betaler kun kr 29,- for porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til fremtidige kjøp, men blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 3 tuber basik shave glider. Sendes hver 3. måned til abonnentpris kr 81,- pr stk. Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 272,-. Tilsvarer kr 91,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14-30 dagers betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.