text.skipToContent text.skipToNavigation
basik håndkrem

Prøv nyheten basik håndkrem: Velpleide myke hender hele året

PEARL TEC

Ny teknologi

Mikroperler med E-vitamin og algeekstrakt. Mikroperlene knuser lett ved påføring slik at disse viktige antioksidantene kan virke direkte på huden.

basik håndkrem er spesiallaget for EFI og vårt enkle abonnement sikrer deg faste leveranser til en gunstig pris.

«Dette er den beste håndkremen jeg har brukt – og jeg har prøvd mange!»

Når vi har ferdigutviklet et nytt produkt deler vi alltid ut prøver til venner og bekjente. Og vi har i tillegg et eget testteam som gir tilbakemeldinger. Uttalelsen i overskriften oppsummerer de kommentarene vi har mottatt på den nye basik håndkremen med mikroperler.

I mange yrker er det påkrevet med mye håndvask gjennom dagen – med det resultat at hendene kan bli tørre og såre hvis de ikke tilføres fuktighet og beskyttelse. Og i den kalde årstiden er vel problemet størst.

Det var litt tilfeldig at vi begynte å utvikle denne nye håndkremen: Årsaken var at mange av våre faste abonnenter på basik fotkrem spurte om vi hadde en håndkrem i samme serie. På et fabrikkbesøk satte vi oss ned sammen med laboratoriesjefen for å se på de muligheter som fantes. Og fordi markedet nærmest flommer over av håndkremer var det ikke helt enkelt. Vi måtte lage noe utenom det vanlige!

Men nå er den klar og du inviteres til å prøve gratis!
Dette er en eksklusiv håndkrem med nøye utvalgte ingredienser. Og du vil raskt merke den gode effekten.

Foruten mikroperler med E-vitamin kan vi fremheve:

• Sheasmør: har en mykgjørende effekt og hjelper til å holde på hudens naturlige fuktighet.

• Havalgeekstrakt (Fucus vasiculosus): Populær ingrediens i moderne kosmetikk som bidrar til å beskytte huden mot hverdagens påkjenninger.

• Glycerin: gjør huden myk og tilfører fukt.

basik håndkrem er dermatologisk testet, parabenfri og produseres etter strenge kvalitetskrav i Danmark. Den trenger lett inn i huden og har en mild behagelig duft i tillegg til de velgjørende egenskapene.

Ja, takk! Send meg en startpakke med 1 tube basik håndkrem (75 ml) GRATIS. Jeg betaler kun kr 29,- for porto og ekspedisjon.

 • Skriv inn ditt mobil nummer og trykk på ¨Hent informasjon¨ for å fylle ut feltene i skjemaet.
  Levert av Opplysningen 1881

 1. 1

  Prøv GRATIS. Få tilsendt en startpakke med 1 tube basik håndkrem (75 ml). Du betaler kun kr 29,- for porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til fremtidige kjøp, men blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 3 tuber basik håndkrem. Sendes hver 3. måned til abonnentpris kr 82,- pr stk. Kun kr 27,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 273,-. Tilsvarer kr 91,00 pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14 dagers kreditt følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.