Ja, takk! Send meg en startpakke med 1 tube basik håndkrem (75 ml) GRATIS. Jeg betaler kun kr 29,- for porto og ekspedisjon.

«Dette er den beste håndkremen jeg har brukt – og jeg har prøvd mange!»

Når vi har ferdigutviklet et nytt produkt deler vi alltid ut prøver til venner og bekjente. Og vi har i tillegg et eget testteam som gir tilbakemeldinger. Uttalelsen i overskriften oppsummerer de kommentarene vi har mottatt på basik håndkrem.

ABONNEMENTET INKLUDERER

Basik håndkrem

Innhold pr. forsendelse
3 stk. Basik håndkrem
kr 296,-
Totalpris pr. ordinær forsendelse
Gå til bestilling
Basik håndkrem

Produktdetaljer

Innholdsdeklarasjon

Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceide, Glyceryl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Butyrospermum Pakii, Phenoxethanlol, Ethylhexlglycerin, Propylene Glycol, Fucus Vesiculosus Extract, Parfum, Carbomer, Tocopherol, Potassium, Hydroxide, Mannitol, Cellulose, CI 77289, Tocopheryl Acetate, Hydroxypropyl Methlcellulose

Mye håndvask tørker ut huden

I mange yrker er det påkrevet med mye håndvask gjennom dagen – med det resultat at hendene kan bli tørre og såre hvis de ikke tilføres fuktighet og beskyttelse. Og i den kalde årstiden er vel problemet størst.

Det var litt tilfeldig at vi begynte å utvikle denne nye håndkremen: Årsaken var at mange av våre faste abonnenter på basik fotkrem spurte om vi hadde en håndkrem i samme serie. På et fabrikkbesøk satte vi oss ned sammen med laboratoriesjefen for å se på de muligheter som fantes. Og fordi markedet nærmest flommer over av håndkremer var det ikke helt enkelt. Vi måtte lage noe utenom det vanlige!

Aktive ingredienser

Foruten små perler med E-vitamin kan vi fremheve:

Sheasmør - har en mykgjørende effekt og hjelper til å holde på hudens naturlige fuktighet.

Havalgeekstrakt (Fucus vasiculosus) - Populær ingrediens i moderne kosmetikk som bidrar til å beskytte huden mot hverdagens påkjenninger.

Glycerin - gjør huden myk og tilfører fukt.

Dermatologisk testet

basik håndkrem er dermatologisk testet, parabenfri og produseres etter strenge kvalitetskrav i Danmark. Den trenger lett inn i huden og har en mild behagelig duft i tillegg til de velgjørende egenskapene.


Prøv GRATIS. Få tilsendt en startpakke med 1 tube basik håndkrem (75 ml). Du betaler kun kr 29,- for porto og ekspedisjon.

Du er ikke forpliktet til fremtidige kjøp, men blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke.

Som abonnent mottar du 3 tuber basik håndkrem. Sendes hver 3. måned til abonnentpris kr 89,- pr stk. Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 296,-. Tilsvarer kr 99,- pr. mnd.
ABONNEMENTET INKLUDERER

Basik håndkrem

Sendes hver 3. måned
kr 296,-
Totalpris pr. ordinær forsendelse

Personalia

Ekspressutfylling

Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

Navn
Leveringsadresse
E-post
Ditt abonnement blir opprettet. Vennligst vent!

EFI GARANTI

TRYGT OG ENKELT

Du kan når som helst avslutte eller endre ditt abonnement. Det er ingen krav til minstekjøp.

KVALITET

EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet, og du har full returrett i 30 dager uansett grunn.

BESTEM SELV

Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.

KUNDESERVICE

Du kan selv enkelt gjøre endringer på MIN SIDE. Hvis du ringer Kundeservice vil du raskt få hjelp.