Fleksibelt abonnement

Ingen bindingstid, lett å tilpasse

Høy kvalitet

Full returrett i 30 dager uten grunn

Trygt og enkelt

Ingen krav til minstekjøp

Ja takk, send meg en startpakke med Basik håndkrem. Jeg betaler kun kr 29,- inkl. frakt.
Basik håndkrem
ABONNEMENT FOR

Basik håndkrem

Motta en startpakke og betal kun kr 29,- inkl. frakt.
INNHOLD I STARTPAKKEN
1 tube med basik håndkrem (75ml)

«Dette er den beste håndkremen jeg har brukt – og jeg har prøvd mange!»

Når vi har ferdigutviklet et nytt produkt deler vi alltid ut prøver til venner og bekjente. Og vi har i tillegg et eget testteam som gir tilbakemeldinger. Uttalelsen i overskriften oppsummerer de kommentarene vi har mottatt på basik håndkrem.

Produktdetaljer

Innholdsdeklarasjon

Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceide, Glyceryl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Butyrospermum Pakii, Phenoxethanlol, Ethylhexlglycerin, Propylene Glycol, Fucus Vesiculosus Extract, Parfum, Carbomer, Tocopherol, Potassium, Hydroxide, Mannitol, Cellulose, CI 77289, Tocopheryl Acetate, Hydroxypropyl Methlcellulose

Mye håndvask tørker ut huden

I mange yrker er det påkrevet med mye håndvask gjennom dagen – med det resultat at hendene kan bli tørre og såre hvis de ikke tilføres fuktighet og beskyttelse. Og i den kalde årstiden er vel problemet størst.

Det var litt tilfeldig at vi begynte å utvikle denne nye håndkremen: Årsaken var at mange av våre faste abonnenter på basik fotkrem spurte om vi hadde en håndkrem i samme serie. På et fabrikkbesøk satte vi oss ned sammen med laboratoriesjefen for å se på de muligheter som fantes. Og fordi markedet nærmest flommer over av håndkremer var det ikke helt enkelt. Vi måtte lage noe utenom det vanlige!

Aktive ingredienser

Foruten små perler med E-vitamin kan vi fremheve:

Sheasmør - har en mykgjørende effekt og hjelper til å holde på hudens naturlige fuktighet.

Havalgeekstrakt (Fucus vasiculosus) - Populær ingrediens i moderne kosmetikk som bidrar til å beskytte huden mot hverdagens påkjenninger.

Glycerin - gjør huden myk og tilfører fukt.

Dermatologisk testet

basik håndkrem er dermatologisk testet, parabenfri og produseres etter strenge kvalitetskrav i Danmark. Den trenger lett inn i huden og har en mild behagelig duft i tillegg til de velgjørende egenskapene.

Prøv GRATIS. Få tilsendt en startpakke med 1 tube basik håndkrem (75 ml). Du betaler kun kr 29,- for frakt.
Du er ikke forpliktet til fremtidige kjøp, men blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke.
Som abonnent mottar du 3 tuber basik håndkrem. Sendes hver 3. måned til abonnentpris kr 90,- pr stk. Kun kr 39,- kommer i tillegg for frakt pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 309,-. Tilsvarer kr 103,- pr. mnd.
ABONNEMENT FOR

Basik håndkrem

Betal kun kr 29,- for startpakken

Du blir abonnent, men kan når som helst avslutte. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du har mottatt din startpakke.

DETALJER OM ABONNEMENTET

Du mottar nye forsendelser hver 3 måned. Pris pr. forsendelse kr 309,-.

Bestillingsskjema

Ekspressutfylling

Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

Alle felter er obligatoriske
Ditt abonnement blir opprettet. Vennligst vent!

EFI GARANTI

Fleksibelt abonnement

Ingen bindingstid, lett å tilpasse

Høy kvalitet

Full returrett i 30 dager uten grunn

Trygt og enkelt

Ingen krav til minstekjøp