text.skipToContent text.skipToNavigation
ROSCHI Rosenrot & Schisandra

Prøv kombinasjonen av de siste års mest populære urter i 30 dager!

Hva er et adaptogen?

At en plante eller et preparat har en adaptogen effekt betyr at den får kroppen vår til å tilpasse seg miljøfaktorer og unngå skadevirkninger fra disse. Et adaptogen hjelper på en måte kroppen til å hjelpe seg selv.

Opprinnelig var ikke benevnelsen adaptogen anerkjent i vesten, men i 1998 ble benevnelsen "Adaptogen" tillatt brukt på et utvalg produkter. I dag er adaptogen et anerkjent begrep innen vestlig medisin.

Anerkjente adaptogener i dag er bl.a. Schisandra, Rosenrot, Sibirsk ginseng og Panax ginseng.

ROSCHI - kombinasjonen av de siste års mest populære urter

Rosenrot og Schisandra er begge bestselgere innen helsekost på grunn av sine adaptogene egenskaper. Adaptogener er planter eller preparater som hjelper kroppen din til å hjelpe seg selv - når den trenger det. Les mer om adaptogener i informasjonsboksen til venstre på denne siden, eller søk på internett.

Rosenrot

Denne spennende urten er blitt en av de mest solgte i hele Skandinavia de senere år. Den er kanskje mest kjent for å fremme sexlysten, men har mange positive egenskaper fordi den er en adaptogen plante. Adaptogener bidrar bl.a. til å rette opp ubalanser i kroppen.

Schisandra

Denne kinesiske urten er blitt lovprist i tusener av år - av begge kjønn. Brukes som styrkende middel og kan bidra til å vende tretthet til aktivitet og glede.

Begge disse adaptogene urtene finnes i ROSCHI

Stikkord for Rosenrot og Schisandra:

- Energi
- Utholdenhet
- Stressmestring
- Sexlyst

En tablett Roschi

En tablett inneholder 250 mg rosenrotekstrakt og 100 mg schisandraekstrakt. Anbefalt dagsdose er 1-2 tabletter.

Vårt enkle abonnement sikrer at du får ROSCHI levert rett hjem i din egen postkasse.

JA, jeg ønsker tilsendt en startpakke med 1 eske ROSCHI. Jeg betaler kun kr 49,- inkl. porto og ekspedisjon.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Få en startpakke med en hel eske ROSCHI Rosenrot & Schisandra (60 tabletter). Betal kun kr 49,- inkl. porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent får du tilsendt 2 esker ROSCHI. Sendes hver 2. måned. Hver eske med 60 tabletter koster kun kr 220,-. Kun kr 29,- for porto og ekspedisjon kommer i tillegg pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 469,-. Tilsvarer kr 235,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14-30 dagers betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.