text.skipToContent text.skipToNavigation
EFI GLME – godt for leddene

EFI GLME har Biolane logoen på esken. Biolane er den originale ekstrakten fra Grønnlepped musling - kun tilsatt C vitamin. Fremstilt under strenge kvalitetskrav på New Zealand.

John Croft

John Croft, pioner innen oppdrett og foredling av grønnlepped musling. Forfatter av bl.a. «Health from the Seas og «The New Zealand green lipped mussle».

Sliter du med leddene?

Biolane ekstrakt av Grønnlepped musling fra New Zealand kan hjelpe deg! Det er sjelden vi finner et helsekostprodukt med så god dokumentasjon som Biolane ekstrakten har på leddene. Over 10 studier viser at den kan bidra til smidigere og mer bevegelige ledd. Hundretusener fornøyde brukere over hele verden bruker nettopp dette ekstraktet for å opprettholde en god leddhelse.

Vi kontaktet en ekspert

I mange år hadde vi gleden av å samarbeide med marinbiokjemikeren og forskeren John Croft. Han var pioneren innen oppdrett og foredling av grønnleppet musling og en av verdens ledende eksperter på ekstraktet fra denne muslingen. Han studerte og foreleste entusiastisk om de gode effektene Grønnleppet musling har på menneskers helse – i særdeleshet leddene. Croft forklarte at fordelen med Biolane ekstraktet er at ALLE muslingens viktige bestanddeler blir bevart. Det er i tillegg viktig med en møysommelig og presis produksjon. Og – det er kun et selskap som kan levere originalekstrakten – Vitaco. Det er nettopp dette produktet du nå kan få prøve til en svært gunstig pris.

Hva inneholder ekstrakten?

Biolane er en naturlig ekstrakt fra Grønnlepped musling kun tilsatt C vitamin. Vitamin C bidrar til en normal kollagendannelse som har betydning for at brusk og benstamme skal fungere normalt.

Av andre bestanddeler finner man bl.a.:
- Kondroitinsulfat
- Glykogen komplex
- Fettsyrer
- Kjeder av aminosyrer
- Glucosaminoglykaner

BIOLANE - se opp for etterligninger

Det finnes flere etterligninger av Biolane ekstrakten. Noen er basert på oppmalt, kokt og frossen musling. Andre er bare rene oljeekstrakter som inneholder de samme Omega 3 fettsyrene som du finner i tran og fiskeoljekapsler. EFI GLME har Biolane logoen på esken. Det er din kvalitetsgaranti. Biolane er unik fordi den er laget av frysetørret ekstrakt fremstilt av ferske muslinger.

Trener du? Er du aktiv idrettsutøver?

Biolane ekstrakten blir brukt av aktive idrettsutøvere for å hindre skader i sener og ledd forårsaket av hard trening.

Trygg å bruke

Biolane er trygg å bruke over lang tid, men skal ikke tas av de som har allergi eller intoleranse overfor fisk og skalldyr eller lider av urinsyregikt. Bruker du blodfortynnende midler kan musling-ekstrakten i likhet med hvitløk og ginseng forsterke effekten. Konsulter din lege dersom du er i tvil om du kan bruke Biolane.

JA, send meg en startpakke som inneholder 2 måneders forbruk med ekstrakt av Grønnlepped Musling fra New Zealand. Jeg betaler kun kr 69,- inkl. porto og ekspedisjon.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Prøv Biolane Grønnleppet muslingekstrakt i 2 måneder! Du betaler kun kr 69,- inkl. porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe ved å benytte deg av dette tilbudet, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss bare beskjed innen 4 uker etter at du mottok startpakken. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 2 esker à 90 kapsler. Sendes hver 2. måned. En eske med 1 måneds forbruk koster kr 239,-. Kun kr 29,- i porto kommer i tillegg pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 507,-. Tilsvarer kr 254,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14-30 dagers betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.