JA, send meg en startpakke som inneholder 2 måneders forbruk med ekstrakt av Grønnlepped Musling fra New Zealand. Jeg betaler kun kr 69,- inkl. porto og ekspedisjon.

Sliter du med leddene?

Biolane ekstrakt av Grønnlepped musling fra New Zealand kan hjelpe deg! Det er sjelden vi finner et helsekostprodukt med så god dokumentasjon som Biolane ekstrakten har på leddene. Over 10 studier viser at den kan bidra til smidigere og mer bevegelige ledd. Hundretusener fornøyde brukere over hele verden bruker nettopp dette ekstraktet for å opprettholde en god leddhelse.

ABONNEMENTET INKLUDERER

GLME muslingekstrakt

Innhold pr. forsendelse
2 esker GLME muslingekstrakt
kr 517,-
Totalpris pr. ordinær forsendelse
Gå til bestilling
GLME muslingekstrakt

Produktdetaljer

Innholdsdeklarasjon

Ingredienser:
Ekstrakt av grønnleppet musling (newzealandsk grønnskallmusling (Perna canaliculus)), vegetabilsk kapsel (HPMC), L-askorbinsyre, maltodekstrin, antiklumpemiddel (silisiumdioksid, mikrokrystallinsk cellulose).

Produktinformasjon

GLME - Biolane® grønnleppet muslingekstrakt fra New Zealand
Kosttilskudd - 90 kapsler

Fremstilt etter en beskyttet metode av Vitaco Health New Zealand (tidl. Mc Farlane Laboratories), produsent av muslingekstrakt i mer enn 30 år.

Anbefalt døgndose:
1-3 kapsler daglig sammen med mat. Svelg kapslene hele med vann eller annen drikke. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

Innhold pr. anbefalt døgndose (1-3 kapsler):
350 - 1050 mg frysetørret ekstrakt av grønnleppet musling som tilsvarer 6,4 – 19,1 g grønnleppet musling. 20 - 60 mg C-vitamin (25 % - 75 % av daglig referanseinntak).

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost.

Produktets innvirkning på gravide er ukjent.

Kosttilskuddet anbefales ikke til personer som reagerer allergisk på skjell eller skalldyr.

Oppbevares:
Utilgjengelig for barn, tørt og i romtemperatur.

Et kvalitetsprodukt fra EFI med original Biolane® ekstrakt fra Vitaco Health Ltd., Auckland, New Zealand.

Allergi

Produktets innvirkning på gravide er ukjent.

Kosttilskuddet anbefales ikke til personer som reagerer allergisk på skjell eller skalldyr.

Vi kontaktet en ekspert

I mange år hadde vi gleden av å samarbeide med marinbiokjemikeren og forskeren John Croft. Han var pioneren innen oppdrett og foredling av grønnleppet musling og en av verdens ledende eksperter på ekstraktet fra denne muslingen. Han studerte og foreleste entusiastisk om de gode effektene grønnleppet musling har på menneskers helse – i særdeleshet leddene. Croft forklarte at fordelen med Biolane ekstraktet er at ALLE muslingens viktige bestanddeler blir bevart. Det er i tillegg viktig med en møysommelig og presis produksjon. Og – det er kun et selskap som kan levere originalekstrakten – Vitaco. Det er nettopp dette produktet du nå kan få prøve til en svært gunstig pris.

Hva inneholder ekstrakten?

Biolane er en naturlig ekstrakt fra grønnlepped musling - kun tilsatt C vitamin. Vitamin C bidrar til en normal kollagendannelse som har betydning for at brusk og benstamme skal fungere normalt.

Av andre bestanddeler finner man bl.a.:
- Kondroitinsulfat
- Glykogen komplex
- Fettsyrer
- Kjeder av aminosyrer
- Glucosaminoglykaner

BIOLANE - se opp for etterligninger

Det finnes flere etterligninger av Biolane ekstrakten. Noen er basert på oppmalt, kokt og frossen musling. Andre er bare rene oljeekstrakter som inneholder de samme Omega 3 fettsyrene som du finner i tran og fiskeoljekapsler. EFI GLME har Biolane logoen på esken. Det er din kvalitetsgaranti. Biolane er unik fordi den er laget av frysetørret ekstrakt fremstilt av ferske muslinger.

Trener du? Er du aktiv idrettsutøver?

Biolane ekstrakten blir brukt av aktive idrettsutøvere for å hindre skader i sener og ledd forårsaket av hard trening.

Trygg å bruke

Biolane er trygg å bruke over lang tid, men skal ikke tas av de som har allergi eller intoleranse overfor fisk og skalldyr eller lider av urinsyregikt. Bruker du blodfortynnende midler kan musling-ekstrakten i likhet med hvitløk og ginseng forsterke effekten. Konsulter din lege dersom du er i tvil om du kan bruke Biolane.


Prøv Biolane Grønnleppet muslingekstrakt i 2 måneder! Motta en startpakke med 2 esker GLME muslingekstrakt. Du betaler kun kr 69,- inkl. porto og ekspedisjon.

Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe ved å benytte deg av dette tilbudet, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss bare beskjed innen 4 uker etter at du mottok startpakken.

Som abonnent mottar du 2 esker à 90 kapsler. Sendes hver 2. måned. En eske med 1 måneds forbruk koster kr 244,-. Kun kr 29,- i porto kommer i tillegg pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 517,-. Tilsvarer kr 259,- pr. mnd.
ABONNEMENTET INKLUDERER

GLME muslingekstrakt

Sendes hver 2. måned
kr 517,-
Totalpris pr. ordinær forsendelse

Personalia

Ekspressutfylling

Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

Navn
Leveringsadresse
E-post
Ditt abonnement blir opprettet. Vennligst vent!

EFI GARANTI

TRYGT OG ENKELT

Du kan når som helst avslutte eller endre ditt abonnement. Det er ingen krav til minstekjøp.

KVALITET

EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet, og du har full returrett i 30 dager uansett grunn.

BESTEM SELV

Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.

KUNDESERVICE

Du kan selv enkelt gjøre endringer på MIN SIDE. Hvis du ringer Kundeservice vil du raskt få hjelp.