text.skipToContent text.skipToNavigation
Club Veronica Truser - 100% ren bommul med god passform.

Regelmessige leveranser med truser i akkurat den størrelse og passform du trives best i.

 Farger

Passform

Størrelser

 

 

Har du det på samme måten...

De fleste synes det er vanskelig å få tiden til å strekke til. Bare ta en slik bagatell som truser. Man har ikke så mye tid å ofre på den slags innkjøp. Noen ganger er du heldig og får tak i en riktig god vare, men andre ganger må du kjøpe det første og beste i nærmeste forretning - eller noe som er urimelig dyrt i en spesialforretning.

En god og gammel idé

Kvaliteten varierer, prisene varierer, og finner du en truse du liker ekstra godt - kan det være vanskelig å få tak i maken.

En dag fikk vår produktsjef en idé. Hvorfor ikke gjøre det mulig å abonnere på truser, selv om de teoretisk sett kan kjøpes overalt? Regelmessige leveranser med truser i akkurat den størrelse og passform du trives best i.

En stor europeisk fabrikk ønsket å være med på dette eksperimentet da vi startet opp og de var villige til å produsere trusene slik vi mente de burde lages. En gruppe kvinner i ulike aldre og størrelser har opp gjennom årene prøvd og testet truser i ulike kvaliteter og fasonger. Etterhvert er vi blitt enige om følgende:

- Trusene må være av 100% ren bomull
- De må ha tre forskjellige høyder: mini, middels og høy side
- Det må være 4 størrelser: small, medium, large og extra large

Få to truser i din startpakke

Vi har tilbudt truser i abonnement i mer enn 30 år i hele Skandinavia - og har mange trofaste kunder. Vi synes det er viktig at du får muligheten til å prøve før du bestemmer deg. Derfor har vi ikke bare reservert én - men TO prøver til deg!

Ja takk, send meg en Gratis startpakke med 2 truser. Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedisjon.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Velg størrelse, farge og sidehøyde på bestillingsskjemaet så sender vi deg to Veronica truser. Du betaler kun kr 39,- for porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent får du en pakke med 6 truser. Sendes hver 4. måned. Prisen for trusene er kr 46,- pr. stk. Tillegg for porto og ekspedisjon er kun kr 29,- pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 305,-. Tilsvarer kr 77,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14-30 dagers betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.