Tekstiler

Efi har siden tidlig åttitall tilbudt forskjellige tekstiler i abonnement. Først ut var de unike Soft Top® sokkene – verdens første sokker som satt på plass uten å stramme på leggen. I dag brukes disse behagelige sokkene av over 100.000 føtter i hele Norden. Etter hvert har vi også lansert undertøy og strømpebukser i høy kvalitet. Veronica dametruser En bestselger som ikke har gått ut på dato. Svært behagelige dametruser i 100% ren bomull. Du finner helt sikkert en som passer nettopp deg – velg mellom 3 sidehøyder og 4 størrelser.

Northborn string

Northborn string

Stringtruser passer perfekt om du har på deg tettsittende bukser eller skjørt og vil unngå trusekanter. Med vår stringtruse får du en utrolig behagelig truse med naturlig pustende og fukttransporterende egenskaper.

Northborn bikini

Northborn bikini

Våre velsittende bikinitruser passer like bra under sommerkjolen som på tur i skogen. Sitter pent og behagelig over baken, og holder fasongen gjennom dagen.

Northborn hipster

Northborn hipster

Feminin og sporty, smidig og behagelig. Hipstertrusen er like perfekt under høytflyvende skjørtekanter á la Marilyn Monroe, som under treningstightsen!

Northborn boxershorts

Northborn boxershorts

Med Northborn boxershorts får du en myk og behagelig boxer som holder seg stabil vask etter vask!

Sølvsokker

Sølvsokker

Prøv sokkene som motviker vond lukt fra føttene!

Soft Top Sokker

Soft Top Sokker

Prøv sokkene som ikke strammer. Velg mellom åtte forskjellige farger.

Comfort Control Top

Comfort Control Top

Strømpebukser med Lycra rundt rumpe, hofte og mage. 20 denier.

SuperSoft

SuperSoft

Eksklusive italienske helsesokker i topp kvalitet.

Comfort PLUS SIZE

Comfort PLUS SIZE

En svært behagelig strømpebukse for deg i størrelse 46-54. Spesialprodusert uten ekstra kiler. 20 denier.

Klassiske herretruser

Klassiske herretruser

Klassiske herretruser i høy kvalitet.

Veronica truser

Veronica truser

Her får du de originale "Veronica" trusene.

Soft Silk Tights

Soft Silk Tights

Myk og behagelig stømpebukse i toppkvalitet. 40 denier.

Sokkene som ikke lukter

Ja – det høres merkelig ut. Sokkene dine jo er et ideelt drivhus for bakterier som skaper vond lukt. Men – dette problemet er løst og hemmeligheten er en patentert tråd med X-STATIC® sølvteknologi.

Helsesokker

Mange sliter med blodsirkulasjonen i bena og et tegn på dette kan være at strikken etterlater røde ringer på leggen. Soft Top® er for mange av våre kunder et førstevalg. Men dersom du virkelig vil skjemme bort føttene dine bør du prøve SuperSoft sokkene. De er ekstra myke og har forsterket såle. Passer godt dersom du har diabetes eller sliter med kalde føtter.

Strømpebukser

Til hverdag og fest – du finner de her. Soft Silk Tights er så myke og behagelige at du nesten glemmer at du har de på. Leveres i 40 denier tykkelse som ikke loer eller nupper. I tillegg har de en usynlig tåforsterkning. Control Top gir deg en behagelig hold-in effekt. Med 20 denier tykkelse og Lycra® rundt rumpe,hofte og lår sitter de perfekt uten å gli ned. Comfort Plus Size er en svært behagelig strømpebukse i 20 denier i one-size størrelse 46-54. Produsert på spesialmaskiner som lager størrelser fra 46 og opp. Derfor har de ikke kiler eller ubehagelige sømmer.

Northborn®

Vårt siste tilskudd innen tekstiler er Northborn®. I Northborn® serien finner du herreboxere og dametruser i silkemyk og behagelig bambusviskose. Den gode passformen og de tekniske egenskapene gjør at dette er perfekt undertøy til hverdags, trening og fest. Og de er i tillegg Oeko Tex® sertifisert.
I Northborn® serien lanseres stadig flere tekstiler – noen sesongavhengige som merinoullgensere og luer. Du finner ytterligere informasjon om dette varemerket på northborn.no.

Produksjonsland

Alle våre tekstiler er produsert i Europa. De fleste i Italia.

EFI GARANTI

TRYGT OG ENKELT

Du kan når som helst avslutte eller endre ditt abonnement. Det er ingen krav til minstekjøp.

KVALITET

EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet, og du har full returrett i 30 dager uansett grunn.

BESTEM SELV

Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.

KUNDESERVICE

Du kan selv enkelt gjøre endringer på MIN SIDE. Hvis du ringer Kundeservice vil du raskt få hjelp.