text.skipToContent text.skipToNavigation
Klassiske herretruser - 100% bomull for voksne mannfolk!

Klassiske herretruser skikkelig fasongsydd med førsteklasses passform.

Farger og størrelser

Klassiske herretruser

Mange har spurt oss om de ikke også kan få herretruser i abonnement. Begrunnelsen som går igjen hos de fleste kan kort sammenfattes slik:

Det finnes mange billige truser på markedet, men kvaliteten er ikke alltid som forventet,og størrelse og passform kan variere fra gang til gang. Velger man i stedet å kjøpe en kvalitetsvare i en spesialforretning, blir det etterhvert urimelig dyrt.

Fasongsydd - 100% langfibret bomull

Vi har lagt vekt på at trusen skal være skikkelig fasongsydd med førsteklasses passform. Stoffet er dessuten 100% langfibret bomull med stor holdbarhet, og det er krympebehandlet slik at størrelsene forblir stabile etter vask.

Trivsel og velvære

Virkelig velvære begynner innenfra, og det er viktig at du trives i det undertøyet du går rundt med. På vegne av våre abonnenter har vi derfor arbeidet sammen med en europeisk fabrikant og en italiensk designer for å finne frem til den helt riktig trusemodellen for voksne mannfolk.

Nå kan du få prøve resultatet - og vi er overbevist om at du vil bli fornøyd! Det ligger med andre ord en kvalitetstruse og venter på deg. Du behøver bare å si JA TAKK og oppgi hvilken størrelse du bruker, så kommer den omgående i posten.

Ja takk, send meg en Gratis startpakke med en klassisk herretruse Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedisjon.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Prøv en herretruse - få en startpakke! Du betaler kun kr 39,- for porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent får du en pakke med 3 herretruser. Sendes hver 4. måned. Prisen for herretrusene er kr 73,- pr. stk. Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 248,-. Tilsvarer kr 62,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14-30 dagers betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.